Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerethetek úgy valakit, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethetek úgy valakit, hogy csak kavartunk?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha már több mint 2 hónapja kavarunk, és hetente többször is találkozunk. Randizunk, csók, szex, összebújás, beszélgetünk egy csomót, filmezünk, még haverokkal is szoktunk együtt iszogatni ilyesmi. És tényleg jól elvagyunk, becézgetjük a másikat, megfogjuk egymás kezét stb (néha kicsit úgy viselkedünk mint akik együtt vannak). Az lehet, hogy így, ennyi után, és hogy még nem is vagyunk hivatalosan együtt, beleszerettem valakibe, szeretem őt? Vagy ez csak valami más (már alapjáraton is eléggé bejöttünk a másiknak, és így kezdődött ez az egész)?

2022. júl. 7. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
loooooool
2022. júl. 7. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Persze, hogy lehet, elkezdtél kötődni hozzá, csak szerintem ez így nem a legjobb, hogy barátság extrákkal és semmi több
2022. júl. 7. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán lehet.
2022. júl. 7. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Beleszerethettél,persze.

Van amikor egy kapcsolat ennyibe merül ki és talán jobb is;ha esetleg összejönnétek lehet hogy nem igazán lenne olyan jó,mint az előtt.

2022. júl. 8. 07:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Több mint valószínű hogy beleszerettél (bár nem mai a kérdés nem tudom mi lett belőle) általában amúgy nincs jó vége az ilyesminek. Én is kedvelek olyan lányokat akikkel néha összejárok alkalmi jelleggel és szoktam velük unblock is találkozni de soha nem akarok tőlük semmi kapcsolati dolgot. ÉS bár ezt előre meg is beszélem velük általában mindíg az van hogy igazából szeretnek...
2022. szept. 24. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!