Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethetem, ha sosem láttam? Működhet?
Megismerkedtem egy internetes portálon egy lengyel fiúval, akivel lassan két hónapja beszélünk. Már az elején is jófej volt, közvetlen, főleg, mikor megtudta, hogy magyar vagyok „Hungary+Poland=bros forever” (ezzel nyitotta a beszélgetést XD). Aztán... mindig türelmetlenül vártam, hogy jelentkezzem, máskor boldog izgalommal írtam rá én magam, órákon át charteltünk, párszor rendesen, telefonon is beszéltünk, én pedig kezdtem átlépni a „lengyel magyar két jó barát” határon.
Múlt szombaton, hajnali háromkor (ébren voltunk, na...) elmondtam neki mindent, és legnagyobb örömömre ő is hasonlóképp érez irántam. Aha. Csakhogy 627km távol van tőlem, és úgy érzi, nem állunk készen egy „normális” kapcsolatra. Amúgy is, megoldható egy ilyen távkapcsolat, ha sosem láttuk még egymást? Vagy engedjem el?
Sose láttad még fényképen sem? Ennyi erővel egy 50 éves fószer is lehet. De kamu fénykép is lehet.
Ha sose láttad akkor nem is ő tetszik neked, hanem egy elképzelt kép a fejedben.
Ennyi erővel hozzád közelebb élőkkel is ugyanígy ismerkedhetnél, előbb utóbb közülük is megtetszik valaki.
En hasonlo helyzetben voltam.
Kikoltoztem hozza,majd menekultem haza,mert kiderult nem az,akinek "leirta" magat!
"Természetesen cseréltünk fényképet, videochateltünk"
Akkor miért azt írod hogy sose láttad? Miért nem azt hogy sose találkoztál vele még élőben? Egyáltalán mi az hogy "természetesen"? Nem írtad bele a kiírt kérdésedbe. Akkor honnan találjuk ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!