Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek müködhet ez ìgy?
Figyelt kérdés
Na szóval a barátnöm 14éves én 17 lassan 18 leszek nagyon szeretjük egynást sajnos nem lakunk közel egymáshoz (táv kapcs) és az lenne a kérdésem hogy ez müködhet így?2018. ápr. 6. 00:05
1/10 A kérdező kommentje:
Ha rosszul irtam meg a kerdest akkor bocsánat...
2018. ápr. 6. 00:06
2/10 A kérdező kommentje:
Egymást*
2018. ápr. 6. 00:07
3/10 anonim válasza:
A lany (de talan meg te is) kivancsi korban van meg...mukodhet a tavkapcsolat,de nincs ra garancia hogy olyan huseges lesz hozzad mint te hozza (persze ha az vagy)
4/10 A kérdező kommentje:
Igen az vagyok. De azert bizok benne annyira hogy nem fog meg csalni ha bar 50-50%
2018. ápr. 6. 01:03
5/10 anonim válasza:
Működhet, de, hogy meddig azt nem tudjuk megmondani.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem eddig mukodott el basztam... Remelem meg bocsalt..
2018. ápr. 7. 00:45
7/10 A kérdező kommentje:
Ki békültünk szóval minden jo ujra :) csak ő sajnos győrben lakik én bp melett szóval majd ki derul mi lesz
2018. ápr. 7. 03:33
8/10 anonim válasza:
Ha Gyorben lakik lepasszolhatod nekem😃
9/10 A kérdező kommentje:
De hogy passzolom le hagyjad már :) Keress magadnak
2018. ápr. 7. 12:44
10/10 A kérdező kommentje:
Nem bunkoságbol csak na érted szeretem és nem adom oda senkinek
2018. ápr. 7. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!