Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Működhet egy kapcsolat egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy kapcsolat egy félénk sráccal?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác a suliból, szerintem én is neki. Tavaly már beszélgettünk párszor, most pedig pár hét "jelelés" után odamentem hozzá beszélgetni. Próbáltam olyan dolgokat mondani ami burkoltan arra utal, hogy tetszik nekem. Nagyon aranyos volt, de az a gond, hogy ő rettenetesen félénk. ( velem legalábbis...az osztályában lévő lányokkal nem ) Már az is megfordult a fejemben, hogy nem akar semmit. Szerintetek egyáltalán érdemes itt erőlködnöm, hogy legalább egy randi összejöjjön? Mert igazából én egy olyan srácra vágyok aki nem fél kimutatni, hogy engem akar ( ha akar ...) és ő az irányító a kapcsolatban. Nem akarok se papucsot, se nyuszit. Én egy férfit szeretnék, aki nem remegő kézzel nyúl a bugyimba. De attól tartok, hogy ezt tőle sosem fogom megkapni és ha együtt is lennénk akkor is ilyen félénk maradna, a beszélgetést nekem kéne fenntartani stb. Annyira kiábrándító néha. De emellett meg nem tudok lemondani róla, mert van benne valami ami megfogott és a hormonok nem hagynak békén.:D
2017. dec. 6. 00:54
1 2
 1/16 anonim válasza:

Ne félj semmitől , hagyd kibontakozni és utána biztosan nem lesz olyan félénk :D Fénykoromban én is egy kicsit félénk és visszahúzódó voltam :D Lehet , hogy azért ilyen félénk ,mert tetszel neki és zavarba hozod :D Egy kicsit noszogasd , ha nem tudsz kiváltani belőle semmit akkor hagyd. Persze ez csak az én tanácsom, a te döntésed, hogy mit csinálsz :D

22/F

2017. dec. 6. 01:13
 2/16 anonim ***** válasza:
62%

Ferfit 😃

Mikor kis tinik vagytok 😃

2017. dec. 6. 05:40
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
Ez a felnott rovat.
2017. dec. 6. 05:41
 4/16 anonim ***** válasza:
49%
Igen, működhet. Én is félénk féle vagyok, de mikor úgy adta magát egyértelműen, simán megcsókoltam a lányt,meg is jegyezte, hogy de rámenős voltam, és ez tetszik neki. Másnap is csak a felizgulásom miatt remegett a kezem mikor betettem neki...
2017. dec. 6. 07:26
 5/16 anonim válasza:

Ha nem tudod hogy tetszel neki akkor kérdezd meg a barátaitól, vagy ha nem tudjak akkor kerdezd meg te tőle.

Ha előben nagyon félénk akkor próbáld fb-n. Amúgy meg ne aggódj el fog múlni a félénkség, nálam is hasonló volt. :) 21f

2017. dec. 6. 09:46
 6/16 A kérdező kommentje:
18 vagyok nem 13 szerintem írhatok kérdést a felnőtt párkapcsolatok kategóriába
2017. dec. 6. 13:51
 7/16 anonim ***** válasza:
54%

"Már az is megfordult a fejemben, hogy nem akar semmit. Szerintetek egyáltalán érdemes itt erőlködnöm, hogy legalább egy randi összejöjjön?"

Nem. Rég nem jó,ha erőlködni kell.

Szerintem ebből a srácból az általad említett nyuszi lenne. Bár én fiú vagyok (hetero), nem tudnék férfiként tekinteni egy ilyenre párkapcsolatban. Ennél több kell.

Már az is gáz,hogy te mentél oda nyomulni. Bugyiba nyúlkálásról meg szó ne essen tini kategóriában.

2017. dec. 6. 18:19
 8/16 A kérdező kommentje:
En am nem ebbe a kategoriaba irtam
2017. dec. 6. 22:20
 9/16 anonim ***** válasza:

A kérdés szintje alapján úgy döntöttek az adminok,hogy átrakják. 18 évesen tini vagy amúgy is.

Mit akartál a felnőtt kategóriában? Egy felnőtt ember határozott és nem a hormonjai irányítanak. Te pont az ellenkezője vagy,mint kiderült.

2017. dec. 6. 22:24
 10/16 A kérdező kommentje:
A felnottek velemenyere voltam kivancsi
2017. dec. 6. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!