Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat egy félénk sráccal?
Ne félj semmitől , hagyd kibontakozni és utána biztosan nem lesz olyan félénk :D Fénykoromban én is egy kicsit félénk és visszahúzódó voltam :D Lehet , hogy azért ilyen félénk ,mert tetszel neki és zavarba hozod :D Egy kicsit noszogasd , ha nem tudsz kiváltani belőle semmit akkor hagyd. Persze ez csak az én tanácsom, a te döntésed, hogy mit csinálsz :D
22/F
Ferfit 😃
Mikor kis tinik vagytok 😃
Ha nem tudod hogy tetszel neki akkor kérdezd meg a barátaitól, vagy ha nem tudjak akkor kerdezd meg te tőle.
Ha előben nagyon félénk akkor próbáld fb-n. Amúgy meg ne aggódj el fog múlni a félénkség, nálam is hasonló volt. :) 21f
"Már az is megfordult a fejemben, hogy nem akar semmit. Szerintetek egyáltalán érdemes itt erőlködnöm, hogy legalább egy randi összejöjjön?"
Nem. Rég nem jó,ha erőlködni kell.
Szerintem ebből a srácból az általad említett nyuszi lenne. Bár én fiú vagyok (hetero), nem tudnék férfiként tekinteni egy ilyenre párkapcsolatban. Ennél több kell.
Már az is gáz,hogy te mentél oda nyomulni. Bugyiba nyúlkálásról meg szó ne essen tini kategóriában.
A kérdés szintje alapján úgy döntöttek az adminok,hogy átrakják. 18 évesen tini vagy amúgy is.
Mit akartál a felnőtt kategóriában? Egy felnőtt ember határozott és nem a hormonjai irányítanak. Te pont az ellenkezője vagy,mint kiderült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!