Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Működhet egy kapcsolat egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy kapcsolat egy félénk sráccal?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác a suliból, szerintem én is neki. Tavaly már beszélgettünk párszor, most pedig pár hét "jelelés" után odamentem hozzá beszélgetni. Próbáltam olyan dolgokat mondani ami burkoltan arra utal, hogy tetszik nekem. Nagyon aranyos volt, de az a gond, hogy ő rettenetesen félénk. ( velem legalábbis...az osztályában lévő lányokkal nem ) Már az is megfordult a fejemben, hogy nem akar semmit. Szerintetek egyáltalán érdemes itt erőlködnöm, hogy legalább egy randi összejöjjön? Mert igazából én egy olyan srácra vágyok aki nem fél kimutatni, hogy engem akar ( ha akar ...) és ő az irányító a kapcsolatban. Nem akarok se papucsot, se nyuszit. Én egy férfit szeretnék, aki nem remegő kézzel nyúl a bugyimba. De attól tartok, hogy ezt tőle sosem fogom megkapni és ha együtt is lennénk akkor is ilyen félénk maradna, a beszélgetést nekem kéne fenntartani stb. Annyira kiábrándító néha. De emellett meg nem tudok lemondani róla, mert van benne valami ami megfogott és a hormonok nem hagynak békén.:D
2017. dec. 6. 00:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bocs hogy válaszoltam, legközelebb nem fogok ha azért 0% jár, inkább csak trollkodni fogok ;)
2017. dec. 7. 08:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, a többi válaszoló pontozott le
2017. dec. 7. 13:17
 13/16 A kérdező kommentje:

Egyébként a srác nem különösebben foglalkozik velem. Én megtettem a kezdő lökést de innentől kezdve nem égetem magam, mert nem nekem kéne küzdeni érte...sajnos ez most nem fog összejönni

De ha esetleg történne valami akkor updatelhetek ( ha szeretnétek )

2017. dec. 7. 13:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg megtetted az első lépést, próbáltad beszélgetni vele, de ezek után sem képes lépni feléd. Akkor hagyd a fenébe.
2017. dec. 8. 19:38
 15/16 A kérdező kommentje:

És ha utoljára feldobnám neki a labdát az nagyon égő lenne? Pl "véletlen" összefutnánk a suliban és elkezdenék vele beszélgetni stb

Utána mondanám neki hogy 1-kor végzek és 3kor találkozok XYal, nincs-e kedve meginni addig egy kávét vagy valami...

Aztán ha nem akar semmit azt mondja, hogy nem ha meg akar akkor vagy mondja, hogy nem jó neki, de felajánl egy másik időpontot/igent mond és lesz ami lesz.

2017. dec. 8. 22:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Az is égő volt, amit idáig tettél. Te már megalázó módon udvarolsz neki, mindemellett ő még szerintem egy feneket nem fogott a sajátján kívül életében.

Hogy nem sikerült jobbat találni? De komolyan.

2017. dec. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!