Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat egy félénk sráccal?
Egyébként a srác nem különösebben foglalkozik velem. Én megtettem a kezdő lökést de innentől kezdve nem égetem magam, mert nem nekem kéne küzdeni érte...sajnos ez most nem fog összejönni
De ha esetleg történne valami akkor updatelhetek ( ha szeretnétek )
És ha utoljára feldobnám neki a labdát az nagyon égő lenne? Pl "véletlen" összefutnánk a suliban és elkezdenék vele beszélgetni stb
Utána mondanám neki hogy 1-kor végzek és 3kor találkozok XYal, nincs-e kedve meginni addig egy kávét vagy valami...
Aztán ha nem akar semmit azt mondja, hogy nem ha meg akar akkor vagy mondja, hogy nem jó neki, de felajánl egy másik időpontot/igent mond és lesz ami lesz.
Az is égő volt, amit idáig tettél. Te már megalázó módon udvarolsz neki, mindemellett ő még szerintem egy feneket nem fogott a sajátján kívül életében.
Hogy nem sikerült jobbat találni? De komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!