Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel csak én vagyok így?
Lassan 25 éves srácként el sem tudnám képzelni,hogy korombeli lánnyal járjak. Nem érdekel a nyávogásuk,a két millió filteres szelfi,az ugyan olyan tucat kinézet (20 kiló smink,öltözködés,hipszter keretes szemüveg),a fitness mániájuk,a "bulika"... Unalmasak. Egy ilyennel nem tudnám elképzelni a szerelmet.
A 40 körüli nők sokkal egyedibbek,méltóságteljesebbek.A munkahelyemen is az idősebb nőkkel találtam meg a hangot.
Persze,ezeket nagyságrendileg írtam,tudom,mind két oldalon van ilyen,meg olyan.
Természetesen fenttartom,hogy tévedek,de én ezt tapasztalom.
#1 Rendben,de igazából véleményeket szeretnék erről a dologról.
#2 Tudom,én is ismerek érett gondolkodású 20-on éves lányokat,csak nem sokat. Mondjuk én egy média ügynökség mellett dolgoztam,mindig mikor köszöntem,nem köszöntek vissza,továbbá ugyan az a plasztik kinézet megvolt ott is... Bezzeg az idősebb titkárnőkkel jól el tudtam beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!