Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok donteni hogy ujra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok donteni hogy ujra ezzel a pasival legyek vagy nem?

Figyelt kérdés
Ismerjuk egymast gyerekkorunk ota. Az a baj vele hogy pszihopata. Sok durva dolgot muvelt velem tini korunkban es nem tudtam ekkor hogy miert nincs sajnalat erzese azutan mikor nagy nehezen osszeszedtem a batorsagomat es megkerdeztem hogy miert eroszakolt meg. Most mar ennyi ev mulva tudom hogy kivel volt dolgom es az az erdekes hogy hiaba erzeketlen, de annyi erzese van hogy szerelmes belem mar gyerekkora ota. O volt a legnagyobb felelmem de megis vele toltottem sok idot hogy ne feljek tole (ami sikerult mert kapcsolat lett a vege). Elhagytam mert szemem lattara megcsalt en meg nagyon szerettem. Ez tobb mint tiz eve tortent. Azota nem volt senkivel sem es amikor csak latom az utcan o elpirul es kilatszik belole hogy az erzesei felem nem valtoztak. Egyutt sok mindent megeltunk (tobbnyire hulyesegbe huzott bele). Mindenkivel azt hiteti el hogy buta pedig nagyon rafinalt es a manipulacio kiralya. Az utobbi evekben eszre vettem hogy megvaltozott, kevesbe gonosz mint amilyen volt. Gondolom, most mar felnott... Probalkozott nalam par honappal ezelott de leteremtettem es most az a baj hogy egyre tobbet gondolok ra es tudom hogy szerelmes vagyok, de nem engedem magamnak meg es sirva fakadok mert csabit... Felek attol hogy ujra meg fog csalni. A gonoszsagatol nem felek mert konnyen lekezelem, hanem inkabb attol felek hogy ujra szet fogja torni a szivem ahogy tini korunkban is es o nem erez szegyent sem sajnalatot tettjei miatt, mert ilyenek a pszihopatak. Amikor egymas szemebe nezunk, a szorszalaim felalnak mert egyben csabit es ugyanakkor veszelyt sugaroz ami nekem furcsa modon tetszik.. Nem tudom hogyan kozelitsek hozza hiaba tudom hogy konnyen igent mondana nekem.. Azt sem tudom hogy probaljam-e ujra vele vagy nem... Torom a fejem mar par napja ezen de nem jutok semmire.
2017. nov. 6. 18:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%

Erről van szó kérem szépen. A nők imádják a pszichopatákat, mindegy mit tesznek, a nők özönösen beléjük szeretnek.

Nincs kedvem velem is szerelmeskedni ? Ugyan én nem vagyok pszichopata, de azért jó úton járok.

2017. nov. 6. 18:25
 2/13 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ezt írom, de neked Stockholm szindrómád van.

Megerőszakolt, kihasznált és te nem tudod eldönteni a nyilvánvalót, hogy ez elől a pasi elől inkább menekülnöd kéne?

2017. nov. 6. 18:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Haha...
2017. nov. 6. 18:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Mehetek kezelesre.
2017. nov. 6. 18:28
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Szeretsz szenvedni? Keruld el orokre ezt a faszt. Vannak rendes pasik is.

N

2017. nov. 6. 18:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Első ne kategorizálj, én nem imádom az ilyen embereket.

2-es vagyok.

2017. nov. 6. 18:29
 7/13 anonim válasza:
Szenvedj akkor. Aki nem tanul belöle az meg is érdemli.
2017. nov. 6. 18:30
 8/13 anonim ***** válasza:
inkább ne
2017. nov. 6. 18:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha a második mondatban foglaltak után sem tudsz dönteni, akkor van egy rossz hírem. Szenvedj csak.
2017. nov. 6. 18:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Inkabb maganyos maradok.. ;)
2017. nov. 6. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!