Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 27 éves pasival egy 17 éves lány?
El tudna tartani bárkit, de persze dolgozni nem tudna, mert tanul XDDDDDDDD Te a lány vagy? Szépeket ábrándozol magadról és olyan dolgokról, amikhez az életben nem volt még közöd. Normális végzettséged sincs még, egy db érettségid se, de te már tudod, neked bőven menne, hogy eltarts egy háztartást egymagad. Legyen 150.000 az albérlet mindennel együtt, aztán még számoljunk azzal, hogy csak egy gyerek és te laksz ott, akkor kaja + minimum 70.000 és akkor még ilyen-olyan egyéb kiadások 30.000 = 250.000, de te már így előre az érettségi előtt is tudod, hogy neked ez menne simán, megkeresnél gyerek mellett MINIMUM 250.000 forintot és akkor mellette el tudnád látni az otthoni teendőket magad és a gyerek körül, minőségi időt tudnál a kölyökkel is tölteni és társai.
PS: Az éretlenség ordító jele, amikor valaki úgy jellemzi magát, hogy ő érettebb a korosztályánál.
El tudna tartani másokat, ne nevettess. :) Egy hónapig maradnál otthon egyedül, éhenhalnál anyu pénze nélkül, kislányom. 3-as egész jó dolgokat írt.
Néhányszor meg fog dugni, aztán ha van egy kis esze, otthagy. Lehet idősebb f szba is ülni, de ne csodálkozz, ha hamar jön a végállomás.
Amúgy Gellért, tudjuk, hogy neked 29 évesen már jó lenne egy tini is, de másokat ne bátoríts erre. :)
Annyira irritáló, hogy minden kis h..lye tinipcsa úgy jellemzi magát, hogy sokkal érettebb a koránál, mennyire felelősségtudatos..stb. :D
Tudsz főzni, mosni, takarítani? Dolgozol? Be tudnád fizetni a számlákat?
És mit jelent az, hogy saját magát és másokat el tudna tartani????
Gyerek vagy még kislány, agyilag is, testileg is!
Ismételném: egy ismerősük vagyok. Persze lehet, ezt senki nem hiszi el, én is sok olyan kérdést láttam, amikor nyilvánvalóan nem az "ismerős, a szülő, vagy a barát" rakta ki a kérdést.
Én is úgy gondolom, hogy a lányhoz nem illik a férfi. A lány viszont tényleg el tudna tartani egy családot, már most is ő "az anyja" a 3 kistesójának, mivel az édesanyjuk meghalt. Az apa meg egyedül nem bírt a 4 gyerekkel. Úgyhogy a lány akarta, nem akarta kénytelen volt beletanulni a háztartásvezetésbe, picit a gyereknevelésbe is (annyira nem kicsik a tesói, 14, 11, és 9 évesek most). Lehet mondani, hogy nincs érettségije, stb. Bizony még nincs, de van egy német nyelvvizsgája, angolból még készül rá, és emellett kitűnő volt 11-ben. Szóval várhatólag lesz érettségije is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!