Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb kapcsoltatban élők, volt olyan valakiknél, hogy szétmentek, de pl 2-3 hónapra rá folytatódott a kapcsolat?
Kérem, ne ilyen kis 20év alattiak tini kapcsolatokkal kommenteljenek.
Olyanok válaszai érdekelnek, akik több mint 4év feletti kapcsolattal rendelkeznek.
Én is erősen gondolkodok s eljutottam arra a pontra, ha sikerül elhívnom pár kikapcsolódásra s megbeszélni a dolgolat, akkor én hajlandó leszek a "hibáimat" kijavítani, változtatni.
Egyre jobban csak hiányzik.
Hiába vannak érdeklődők, mindenkit lerázok...
A sok kis apró baromságommal "betelt a pohár" - szakított velem.
Jóóó pár éve vagyunk/voltunk együtt s hinni akarok benne. Szeretném, ha majd az új kijavított ént megszeresse. Azt nem tudom vele mi a helyzet...
Jelentéktelen hlyeségeken veszekedtünk... legutoljára is, az elő évfordulós ajándékozáskor...
Köszönöm a válaszokat!
3-as vagyok.
óóó, hát ebből az irányból ne nagyon áltasd magad :D
Ha ő szakított veled, akkor te 99% eséllyel hiába mész/változtatsz, abból max teljesen felesleges pitizés lesz. Ha akart volna valamit tőled, megbánta volna, már keresett volna ő. Itt nem neked kell "hajlandónak lenned", mert nem te akartál szakítani.
Na, ezt lehet, hogy túlbonyolítottam, tehát: hogy te mit akarsz, az ilyen esetekben vajmi keveset számít. Mondhatni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!