Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Helyre tudom hozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyre tudom hozni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki próbálkozott nálám, de én elutasítottam mert nem akartam kapcsolatot és annyira nem is jött be. Most összejött egy csajjal és nagyon rosszul esik őket együtt látni. Azon gondolkoztam, hogy ha féltékeny vagyok, biztos jelenthetett valamit a számomra. Szerintetek már semmi esélyem rendbehozni? Törödjek bele?

2017. nov. 25. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

:D :D :D :D

Történeteden csak röhögni tudok, bocsi. Tök szánalmas vagy.

Elutasítasz valakit, ő veszi a lapot, tovább lép, de aztán fordul veled egyet a világ és mégis csak kell a srác, aki meg már kapcsolatban van.

A kutya is jómódjában veszik meg.

Egyébként pedig a féltékenység önbizalomhiányból származik.

A féltékenység rólad szól, és nem a másikról.

Sz...pás.

2017. nov. 25. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy félti a büszkeségedet hogy nem lohol tovább utánad, de nem vagy szerelmes, sőt, ettől még nem is fog kelleni. Hagyd békén, ne kavarj be nála. Ha elsőre nincs meg a vonzalom, akkor tökmindegy. Inkább keress valakit aki elsőre is bejön.
2017. nov. 25. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
bántja a büszkeségedet...fogalmam sincs hogy sikerült elírnom=D
2017. nov. 25. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugye ez most csak valami trollkérdés.
2017. nov. 25. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
16 vagy?
2017. nov. 25. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

Tipikus, egy férfi mindig értékesebb, ha van nője.

Hát mostmár ez van ¯\_(ツ)_/¯

2017. nov. 25. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!