Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyre lehet hozni egy kapcsolatot, ami már nem működik?
Figyelt kérdés
Igazándiból tapasztalatokra lennék kíváncsi,mert a környezetemben egyre több pár válik/megy szét azzal az indokkal hogy már nem úgy mentek a dolgok ahogy régen és ez eleggé elszomorító.
Ti küzdöttetek azért hogy rendbe jöjjön a kapcsolatotok vagy inkabb hagytátok?
2017. szept. 23. 18:16
1/4 anonim válasza:
Sz..rból várat nem lehet építeni.
Addig kellett volna tenni a kapcsolatért minden nap, amíg működőképes volt. Nem utólag kéne okosnak lenni, pánikolni és rendbe hozni a dolgokat.
2/4 anonim válasza:
Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy egyáltalán akarja-e rendbehozni. Ha mindkét fél akarja, akkor van rá esély.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha mindkét fel akarja a változást, akkor igen helyre lehet hozni. :) én úgy vagyok vele megpróbálom , vissza gondolva majd ra pár év eltelte után hogy meg sem próbáltam, mi lett volna ha...
Próbáld meg , mit veszitesz?!:)
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez a problémától is függ. Nyilván egy megcsalást mondjuk nehezebb kiheverni, mint hogy nem mossa ki a kádat fürdés után. Én is azt vallom, hogyha mindkét fél akarja a változást, akkor lehetséges. Illetve nyilván kevés akarni, de ha mindkét fél tesz a dologért, akkor talán javítható minden probléma. Viszont ehhez nagyon fontos a megfelelő kommunikáció, ami szerintem egyre kevesebb kapcsolatra jellemző manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!