Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek alapján szerethet még a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján szerethet még a lány?

Figyelt kérdés

Úgy érzem megszerettük egymást, de más fiúval jött össze. Azt mondta hogy én túl rendes vagyok neki és még változnia kell. De előbb utóbb szeretne velem összejönni. Meg még nem élte ki magát.

Ilyen létezik?

2021. okt. 18. 09:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja egyenesben megmondani, hogy nem vonzódik hozzád.
2021. okt. 18. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret, kímèletesen akart leràzni
2021. okt. 18. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tipik lerázó duma. Friend zone-ba rakott. Nem vonzod szexuálisan,szóval esélyed 0.
2021. okt. 18. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Könyveld el magadban, hogy vége.
2021. okt. 18. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A személyiséged szimpatikus neki, mint bármelyik jó barátjának, de szexuálisan nem vonzódik hozzád.
2021. okt. 18. 12:47
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

"előbb utóbb szeretne velem összejönni. Meg még nem élte ki magát."

Azt mégis hogy? A következő évtizedekben végigpróbálgatja az összes elérhető kant, aztán amikor már megöregedett, elhasználódott és másnak már nem kell, akkor elővesz téged, mint ZS tervet?

Bocs az őszinteségemért, de legyen annyi önbecsülésed, hogy ezt a csajt sürgősen elfelejted.

2021. okt. 18. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elrakott B-tervnek.:(
2021. okt. 18. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!