Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évesen szokás először...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen szokás először csókolózni?

Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok Németországban és az a helyzet hogy nem tudom a nyelvet emiatt nincs párom és még soha nem is csokoloztam, már nagyon szeretnék kapcsolatot és első csókot, ilyesmiket. Segítsetek légyszi. Ti hány évesek voltatok az első ilyesminél?
nov. 12. 02:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem szokáson múlik
nov. 12. 06:26
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Természetesen nem életkorhoz kötött.
nov. 12. 08:04
 3/13 anonim válasza:
91%
Mostani eszemmel tuti nem a pasizás meg a csókolózás lenne a legnagyobb aggodalmam tizenéves koromban. Fejlődj, törődj magaddal, majd eljön az akivel igazán fontos lesz ezt megélni. Ne azzal törődj, ki mikor kivel mit csinált. Van pasi/nő, vagy nincs.
nov. 12. 08:26
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
16
nov. 12. 09:59
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Bocs, de akkor mi lenne, ha nem ez? Jobb jegyek matekon? Valami sport amit úgyis abbahagysz amikor egyetemre mész?

Szerintem igenis ennek a megélése, és tapasztalat szerzése az egyik legfontosabb élmény tiniként.

nov. 12. 10:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Mutogatni csak tudsz nem?
nov. 12. 10:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista voltam, rég elmúltam 18, mire az első normális kapcsolatom lett. Akkor csókolóztam először. Nem gondolom, hogy lenne egy meghatározott kor, amikor már muszáj, hogy meglegyen, vagy gáz, ha nincs.

Tiniként én is nagyon akartam már csókolózni, barátnőt, de nem jött össze, ez van. Összejött egyetemistaként, jó ideje együtt vagyunk, minden rendben van, visszagondolva, egyáltalán nem érzem, hogy ez így szar, sőt, örülök, hogy így alakult.

Az, hogy mikor szokás, az más kérdés. Valaki 12 évesen kezdi, valaki soha életében nem csókolózik. Változó, nem gondolom, hogy lenne általános standard.

nov. 12. 10:32
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
10-12.
nov. 12. 11:52
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
3-4
nov. 12. 13:45
 10/13 anonim válasza:
66%
17
nov. 12. 19:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!