Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szokás először csókolózni?
Bocs, de akkor mi lenne, ha nem ez? Jobb jegyek matekon? Valami sport amit úgyis abbahagysz amikor egyetemre mész?
Szerintem igenis ennek a megélése, és tapasztalat szerzése az egyik legfontosabb élmény tiniként.
Egyetemista voltam, rég elmúltam 18, mire az első normális kapcsolatom lett. Akkor csókolóztam először. Nem gondolom, hogy lenne egy meghatározott kor, amikor már muszáj, hogy meglegyen, vagy gáz, ha nincs.
Tiniként én is nagyon akartam már csókolózni, barátnőt, de nem jött össze, ez van. Összejött egyetemistaként, jó ideje együtt vagyunk, minden rendben van, visszagondolva, egyáltalán nem érzem, hogy ez így szar, sőt, örülök, hogy így alakult.
Az, hogy mikor szokás, az más kérdés. Valaki 12 évesen kezdi, valaki soha életében nem csókolózik. Változó, nem gondolom, hogy lenne általános standard.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!