Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felül lehet valahogy kerekedni ezen?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy sráccal,aki igaz pár évvel idősebb nálam de nem vészesen sokkal.
És az tűnt fel hogy ő nem csak hogy sokkal jobb körülmények közt nőtt fel hanem abban is él.Persze én nem.Elég nagy különbséget látok és emiatt rosszul érzem magam.Nem irigy vagyok csak fura látni hogy olyan élet is van.
És már előre azon aggódok hogy mi lesz ha jól mennek a dolgok,és esetleg pl én nem tudok neki venni olyan értékben bármit mint amit kapok.szóval nem tudom hogyan tovább,lehet bele se kellene kezdenem ebbe ha már most ilyen kétségeim vannak
tegnap 20:31
2/3 anonim válasza:
Ezzel csak a szőnyeg alá söpröd a problémádat. 32/F
A szerelemnek nem a pénzről is vagyontól kellene elsősorban szólni.
3/3 anonim válasza:
Ha igazán szeretni fog a fiú, nem azért fog amid van, hanem aki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!