Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Utálok nőnek lenni, ezen...

Utálok nőnek lenni, ezen valahogy felül lehet kerekedni?

Figyelt kérdés

Utálom hogy mondják az emberek, hogy egy lánynak ezt meg azt nem illik csinálni, hogy egy férfinak okés, egy lánynak már nem. Utálom hogy mondják hogy nem nőies erősíteni, utálom hogy vannak "férfias" meg "nőies" sportok. Utálok menstruálni, undorodok saját magamtól. Gyűlölöm a fájdalmat, annyira fáj h volt h hánytam meg nem tudtam felállni. Utálom hogy erre az a válasz hogy nem elég nagy a tűrőképességem meg hogy hisztis vagyok (nők és férfiak egyaránt tesznek ilyen megjegyzéseket). Gyűlölöm hogy úgy kell hazamennem hogy félek mikor ugrik elő valaki hogy megerőszakoljon. Utálom ha végignéznek rajtam az utcán, és undorítónak tartom magamat. Utálom hogy otthon minden házimunkát én csinálok meg néha anyám, az öcsém meg az apám nézik a meccset, és néha odaszólnak hogy legyek szíves halkabban mosogatni. Utálok nőnek lenni, utálok én lenni. Ezzel lehet valamit kezdeni? Van bármi jó dolog abban hogy lánynak születtem? Vagy azt jelenti hogy transz vagyok? Mit tegyek ebben a helyzetben? Csak tűrjek ahogy egy rendes lány tenné?

17L

dec. 6. 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Neked aztán fiúnak se lenne jobb. Menj pszichológushoz. Ki a fene szeret menstruálni? Elviseli, mert a természet ezt rendelte. A házimunkát is csak tán el lehet viselni anélkül, hogy tűrésnek neveznéd. Az élet szükségszerű velejárója, mivel nincs cselédség. Hogy a hímnemű egyedek nálatok nem csinálják, az legyen az anyukád baja, téged biztos nem dolgoztat halálra.

Nem tudom, hol laksz, de nagy eltévelyedés, ha az a kényszerképzeted, hogy téged ott meg fognak erőszakolni. Nem épp mindennapos bűncselekmény az utcán. Ha undorítónak tartod magad, akkor extrém önértékelési zavarod van (ilyet még gondolni se helyénvaló!), és egy újabb ok, hogy pszichológushoz menj. Hogy mások milyen közhelyeket mondanak, azzal meg ne foglalkozz, jogod van azt sportolni, ami tetszik neked, ebben senkinek a véleménye nem játszik. A transzneműségnek tán utána kéne nézned, mielőtt beparáztatod magad a politikai hisztériakeltés által: a transznemű nem utálja a saját nemét, hanem nem annak tartja magát, aminek látszik.

dec. 6. 23:40
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Én imádok nő lenni:)
dec. 6. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

És még 17 évesen nem tudod milyen nőként munkãt keresni.... Na azt lehet csak igazán utàlni, amikor azt feltételezik rólad, hogy biztosan hamarosan lelépsz szülni, ezért inkább be sem hívnak....

Na de ne legyél ennyire negatív,! Ereszd el a füled mellett amit lehet. És ha tetszik neked fiús sport vagy szakma, akkor vágj bele, hisz nem tilos... Az öcsédnek meg ne állj be csicskázni, mosogassonnmaga után!

Amúgy szerintem egy dolog miatt igazán jó nőnek lenni...:

Én nem tudnék nőbe szerelmes lenni, szóval jó hogy nő vagyok, mert a pasik viszont szexik...;).....

dec. 7. 00:19
 4/9 anonim válasza:
54%

Ha hánysz a menstruációtól, menj el orvoshoz, mert az már nem normális. Amúgy szerintem senki nem szeret menstruálni. Csak örülök neki néha, de jó lenne ahogy jönne úgy menne.

Nem fog senki megerőszakolni ne aggódj. Ez durva paranoia, menj el vele amúgy pszichológushoz. Nem normális ahogy gondolkozol. Normális, hogy vannak olyan dolgok, amiket nem illendő egy nőnek. De te lehetsz attól kislány, viselkedhetsz kedvet szerint. Bár szerintem a fiúk viselkedése is lehet undorító meg normális. Ez nem nemhez kötött. Az, hogy a tesód nem képes a seggét felemelni a kanapéról, az anyád hibája. Én odaraknám őt is. Miben másabb? Egy olyan férfi 1000× értékesebb, aki segít a házimunkában, mint egy olyan aki iszik, kötekedik,szemetet se képes levinni stb....

dec. 7. 00:24
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem menj szakemberhez.
dec. 7. 07:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Menj pszichológushoz első körben.

Nem normális, ahogyan gondolsz magadra - nagyon nem.

dec. 8. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Az meg, hogy "bármikor megerőszakolhatnak" kb egy bromság, és nem egészséges egy, szinte 0% eséllyel bekövetkező dologtól ennyire rettegni.

36 vagyok, ennyi év alatt mindössze egyszer követett egy illumináltabb férfi, aki beszólogatott, de ott sem volt erőszaktevési szándéka - ha lett volna neki, azt észreveszem, amikor pl próbál lefogni, vagy bármi.

dec. 8. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
26%

A fiúk is kapnak millió bántást.. a lányokat legalább vígasztalják

nekem apám 1x nem ült le velem beszélgetni.. 1x

mikor már napi 6x eszembejutott az öngyilkosság és erőltettem hogy beszéljünk a szakításomról.. ennyit kaptam: Fiam.. vége lett, ennyi lépj túl

20 éves voltam.

am én öcsi voltam otthon bátyám 3 évvel idősebb volt de ott ő nem csinált szó szeriint semmit.. én csináltam.

dec. 8. 12:01
 9/9 anonim ***** válasza:
24%

van aki nagyon profi a stresszlevezetésben gyűjti gyűjti aztán heti 1 box eddzésen levezeti és rommá veri az egyik tetvedék fejét :D de ez nehéz dolog sztem.

add le neten a frusztrációd mint mindeki.. pl itt gyakorin 😁😁

dec. 8. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!