Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Segítség hogyan legyen nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség hogyan legyen nekem is barátnőm? nagyon el vagyok keseredve magányos vagyok literálisan még egy szerzetesnek is több köze van a nőkhöz mint nekem brühü brühü ?

Figyelt kérdés

#ááááááá! #ああああああ
dec. 17. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Egész csinoska élethű felfújható nguminőket lehet már kapni.
dec. 17. 16:58
 2/12 anonim válasza:
97%

Szeretem amikor literálisan tükörfordításban beszélünk

Egyébként pedig kapd össze magad, te zselékocka. Kezdd el épiteni magad, fejlődj, erősödj, okosodj, és idővel lesz akit érdekelsz. Hiszti nem lesz elég.

dec. 17. 17:54
 3/12 A kérdező kommentje:

nem egoizmusból de én már így is elég fejlett vagyok

dec. 17. 17:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs meg meg sok szazezer masik embernek 😅
dec. 17. 18:07
 5/12 anonim válasza:
85%

Az jó. Nekem volt olyan hónap amikor több mint egy tucat csini lány volt az ágyamban, de sosem gondoltam, hogy ne kellene még fejlődnöm rengeteg téren az életben. Szerencsére te már tökéletes vagy, igy egy gonddal kevesebb. :D

dec. 17. 18:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes elkezdeni ismerkedni.
dec. 17. 18:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hat ja erre mondjuk jolenne tudni a valaszt, en is ezzel küszködök.

Mondjuk en oda merek menni,mas kerdes hogy aztan a lany nem keres meg utana hiaba tudja az elerhetösegem

dec. 17. 18:23
 8/12 anonim ***** válasza:
82%

"brühü brühü"

Ezzel kell kezdeni, az a titka, ezzel tudod a legjobban kifejezni a vonzó férfiasságodat. Rögtön a karjaidba alél a kiszemelted.

dec. 18. 09:40
 9/12 anonim ***** válasza:
#7 Akkor jöjjön a kérdés, amit az összes eddigi kérdésedhez odaírtam: mit mondtál/írtál nekik? Ezt sosem válaszolod meg...
dec. 18. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Szegény te
dec. 19. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!