Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség hogyan legyen nekem is barátnőm? nagyon el vagyok keseredve magányos vagyok literálisan még egy szerzetesnek is több köze van a nőkhöz mint nekem brühü brühü ?
Szeretem amikor literálisan tükörfordításban beszélünk
Egyébként pedig kapd össze magad, te zselékocka. Kezdd el épiteni magad, fejlődj, erősödj, okosodj, és idővel lesz akit érdekelsz. Hiszti nem lesz elég.
nem egoizmusból de én már így is elég fejlett vagyok
Az jó. Nekem volt olyan hónap amikor több mint egy tucat csini lány volt az ágyamban, de sosem gondoltam, hogy ne kellene még fejlődnöm rengeteg téren az életben. Szerencsére te már tökéletes vagy, igy egy gonddal kevesebb. :D
Hat ja erre mondjuk jolenne tudni a valaszt, en is ezzel küszködök.
Mondjuk en oda merek menni,mas kerdes hogy aztan a lany nem keres meg utana hiaba tudja az elerhetösegem
"brühü brühü"
Ezzel kell kezdeni, az a titka, ezzel tudod a legjobban kifejezni a vonzó férfiasságodat. Rögtön a karjaidba alél a kiszemelted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!