Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szokás először csókolózni?
Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok Németországban és az a helyzet hogy nem tudom a nyelvet emiatt nincs párom és még soha nem is csokoloztam, már nagyon szeretnék kapcsolatot és első csókot, ilyesmiket. Segítsetek légyszi. Ti hány évesek voltatok az első ilyesminél?nov. 12. 02:51
11/13 anonim válasza:
16 vagyok, nekem még nem volt, de nem gáz. Nem korhoz kötött
12/13 anonim válasza:
Hatodikban. 12 évesen próbáltam ki először a nyelves csókot.
Nem is értem amikor azzal jönnek, hogy "Ezek a mai fiatalok túl korán kezdik!".
Hát nem tudom, nekünk már általánosban ezen járt az agyunk folyton. Erről szóltak az osztálykirándulások.
Utána a középiskola évei alatt meg hétvégente bulikon csókolóztam. (Ez azért volt jó, mert amúgy introvertált vagyok, és nehezen ismerkedtem, de hangos zene mellett beszélgetni nem is kellett.)
Akadt közte néha külföldi is, úgyhogy tapasztalataim szerint a nyelv nem akadály ilyen szempontból. Ha komolyabbra fordulna a dolog, akkor már nyilván hasznos, ha tudtok is kommunikálni valamilyen nyelven. De egy csókhoz nem kell.
37N
13/13 anonim válasza:
Mindig is imádtam a keveset beszélő könnyűcsókú lányokat a középsuliban :) 37F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!