Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mással is van úgy hogy úgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is van úgy hogy úgy érzi hogy nem találja meg a szerelem? Később lehet hogy jobb lesz?

Figyelt kérdés
Hamarosan 17 éves vagyok, fiú, középiskolába járok. Igazából sose volt még barátnőm, de ez saját döntésből van, nagyok voltak az elvárásaim, magamra koncentráltam és nem volt fókuszban a csajozás. Viszont mostmár van elég önbizalmam, elég jól nézek ki, stb., viszont nem tudom hol lehetne találni normális lányokat. Eddig csak ritkábban volt 1-1 lány akivel közelebb kerültünk egymáshoz de nem volt semmi. Most hosszú idő után megint van egy lány akivel beszélek, de annyira elszomorító, most is azt érzem hogy nem lesz ez így jó. Ő bulikba jár nagy társasággal, nekem kicsit más az értékrendem. Egyszerűen elveszettnek érzem magam. Létezik, hogy tényleg csak egyszer majd megtalálom akit meg kell? Vagy bízzak benne, hogy majd egyetemen jönnek el a jóidők?

dec. 28. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy a normális lányok csak egy bizonyos helyen fordulnak elő. Mindenhol van ilyen is és olyan is.
dec. 28. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben voltam. Nem egyszerű hasonló értékrendű embert találni, de ez kortól és nemtől független dolog szerintem. Nem kell "várni a csodákra", hagyadkozz a megérzéseidre.
dec. 29. 00:25
 3/7 anonim válasza:
Há nem tom, nekem már 16 éve nincs senkim.
dec. 30. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:

#2 veled (is) egyetértek. Hagyatkozz a megérzéseidre! Nekem mindig beváltak, a jók is, a rosszak is. Biztos vagyok benne, hogy találsz majd magadnak barátnőt, vagy előbb, vagy utóbb.

Ha a mostani lánnyal jót beszélgetsz, de nem érzed az összhangot, próbálj várni. Lehet, hogy megváltozik, és most mondom a bölcsességet: az ellentétek vonzzák egymást. Az a fő, hogy a kapcsolatban elég időt tudtok egymásra szánni, tehát nem megy el minden este bulizni, sőt, inkább veled van. (Pölö egy héten átlagosan 7 napból 3-mat, 2-t bulizik, a többit veled tölti)

Nem állok messze tőled életkorban, és tudom, hogy én is elveszett voltam. Nem mertem bízni, és azt hittem, sose leszek szerelmes. Aztán találkoztam egy lánnyal, akivel amúgy tényleg ellentétek vagyunk(imád olvasni, én inkább a szabadban vagyok), mégis, remekül alkalmazkodunk.

Két éve jöttünk össze.

Fél óra múlva megyek hozzá, elviszem könyvesboltba, aztán biciklizni.

Szóval hajrá, csak türelmesen, és hallgass az érzéseidre. Nekem bevált.

dec. 30. 13:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Most is kivagyok, este elment bulizni a csaj, sztm vagy hajnal 5-ig, most vagy alszik vagy nemtudom de még nem írt. Egész nap csak várom hogy írjon. Sztm biztos bejövök neki, de lehet hogy más is. Nem is az fáj a legjobban hogy nem fog összejönni a dolog, hanem hogy már elhittem hogy sikerülhet és beleszerettem
dec. 30. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
egy megfigyelés te egy idealizált épbe vagy szerelmes nem belé sztem te annak a gondolatába hitébe szerettél bele hogy összejön és végre vége ennek a tanácstalanságnak magyarán a szerelem gondolatába vagy szerelmes
dec. 30. 14:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Pontosan

de hogyan érezzem magam jobban? Eddig valahogy nem zavart az “egyedüllét”, most nem bírok meglenni

dec. 30. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!