Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is van úgy hogy úgy érzi hogy nem találja meg a szerelem? Később lehet hogy jobb lesz?

#2 veled (is) egyetértek. Hagyatkozz a megérzéseidre! Nekem mindig beváltak, a jók is, a rosszak is. Biztos vagyok benne, hogy találsz majd magadnak barátnőt, vagy előbb, vagy utóbb.
Ha a mostani lánnyal jót beszélgetsz, de nem érzed az összhangot, próbálj várni. Lehet, hogy megváltozik, és most mondom a bölcsességet: az ellentétek vonzzák egymást. Az a fő, hogy a kapcsolatban elég időt tudtok egymásra szánni, tehát nem megy el minden este bulizni, sőt, inkább veled van. (Pölö egy héten átlagosan 7 napból 3-mat, 2-t bulizik, a többit veled tölti)
Nem állok messze tőled életkorban, és tudom, hogy én is elveszett voltam. Nem mertem bízni, és azt hittem, sose leszek szerelmes. Aztán találkoztam egy lánnyal, akivel amúgy tényleg ellentétek vagyunk(imád olvasni, én inkább a szabadban vagyok), mégis, remekül alkalmazkodunk.
Két éve jöttünk össze.
Fél óra múlva megyek hozzá, elviszem könyvesboltba, aztán biciklizni.
Szóval hajrá, csak türelmesen, és hallgass az érzéseidre. Nekem bevált.

Pontosan
de hogyan érezzem magam jobban? Eddig valahogy nem zavart az “egyedüllét”, most nem bírok meglenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!