Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek baj ha egy lány magasabb mint az átlag?
Figyelt kérdés
172cm vagyok, tudom hogy ez azért még nem számít olyan magasnak, de valahogy mégis úgy érzem hogy a fiúk inkább a 170cm alatti lányokat szeretik jobban. Ti nektek fontos/ számít egy lány magassága?dec. 30. 17:08
1/6 anonim válasza:
Nekem nem baj 190 vagyok volt már 185 centis barátnőm is, imádtam hogy olyan szép hosszú formás lába volt..meg így olyan jó feneke.
Meg amúgy nekem tetszenek a magas lányok (mondjuk az alacsonyak is)
2/6 anonim válasza:
Nekünk nem számít, de a lányoknak számít. A lányok nem akarnak kisebb fiúkkal lenni, nekik magasabb fiú kell, viszont a fiúknak nem probléma, ha a lány magasabb.
3/6 anonim válasza:
én még nem találkoztam olyan palival akinek jó lett volna nála magasabb lány mer én is 172 vagyok és magasabb / egymagas a környezetemben lévő fiúkkal és őket zavarta
4/6 anonim válasza:
Én nem találkoztam még olyan emberrel, aki mérőszalaggal ment randizni. Én például pont nem foglalkoznék ilyesmivel, ha tetszel külsőre és belsőre is.
5/6 anonim válasza:
minimalisan magasabb csak de semmi extrem, még bőven cuki méretbe tartozik
190 vagyok szoval még böven pöttöm lennél pl nálam és picur, persze ne légy 100kg+ és no para a suly inkább problémásabb mint a magassag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!