Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 16-17 éves lányok. Ti milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17 éves lányok. Ti milyen pasira vágytok?

Figyelt kérdés
dec. 28. 18:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Pasira nem.

Fiúra, férfire inkább.

dec. 28. 18:36
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
25-30 kozotti ferfire, nem a korombeli emoboyokra. 17/L
dec. 28. 18:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az is kérdéses, hogy a 16-17 éves mit tud letenni az asztalra, hogy az általa kiszemelt kör képviselői őt komolyan vegyék és potenciális lehetőséget lássanak benne...

Az általános amúgy a 2-3 évvel idősebb magas srác, jó kiállás, ambíciókkal.

dec. 28. 18:46
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Semmilyenre, mert nincs időm a tanulás és a meglévő barátaim mellett kapcsolatra.
dec. 28. 19:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1-3 évvel idősebb, komoly, célokkal rendelkező, odafigyelő, vicces, megbízhazó.

16L

dec. 28. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyat szeretnék akivel lehet értelmesen beszélgetni. Kapcsolatba őszintén szólva nem tudom bele szeretnék-e menni ha úgy alakulna. De akivel szívesen kipróbálnék dolgokat ő szerintem legyen idősebb nálam minimum 4 évvel. De az sem lenne gond ha több.

Most így gondolom, lehet ha így hozná az élet máshogy látnám:)

16L

dec. 29. 12:48
 7/11 anonim ***** válasza:
29%

Tegnap megírtam, gondoltam ma visszanézek, hogy alakultak a kommentek. Sem előttem, sem utánam, egyetlen komment sem írta le, hogy önmaga mit képes letenni az asztalra, ami alapján ő több és jobb mint a vetélytársai...

Ezek nélkül ez csak puszta vágyakozás, találgatás!

dec. 29. 12:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7 erről szól a kérdés, nem értem minek vagy kiakadva, mikor senki nem kérte, hogy írjak le mit tudnak nyújtani
dec. 29. 17:24
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Nincs szükség rá, a fiúk így is versengenek a lányokért.

Itt a kérdés az, hogy te mit tudsz letenni az asztalra, hogy észre vegyenek.

Gyanítom semmit.

dec. 30. 11:56
 10/11 habianonim ***** válasza:
100%
Udvarias, tisztelettudó (a szüleivel és másokkal egyaránt), figyelmes, sportos (kondisok előnyben), céltudatos, humoros, érett, tájékozott/művelt, gondolja komolyan a dolgokat.
jan. 4. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!