Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes, visszahúzódó lányként van esélyem fiúknál?
Szerintem egyáltalán nem baj. Én mindig is az ilyen félénkebb, visszahúzódóbb (introveltált) lányokat szerettem, pedig a külsőm alapján mindenki azt várná hogy csajozó gép vagyok aki nagy társaságba jár. Szerintem az ilyen lányokkal mint te lehet a legbensőségesebb kapcsolatot kialakítani.
Biztos megtalálod a magadnak való helyes introvertált srácot te is 😉
Én fiúként küzdök már egy ideje hasonló problémákkal amit tetőz az is, hogy hozzánk nagyon nem is járnak lányok iskola szinten így nagyon nincsen lehetőségem sem új lányokat megismerni, viszont ha neked lesz fiúkat akkor az már egy nagyon jó helyzet mivel van sok hozzám hasonló egyén akik a kifejezetten visszahúzódó embereket keresi még kapcsolatok terén is csak nehéz megtalálni.
Itt van néhány dolog amit én sose csináltam/hibáztam:
Én azt tudom neked ajánlani, hogyha az osztályodban/évfojalyamodban nem találsz olyan egyént aki ezt keresi akkor érdemes valami diákmunkát keresni, baráti körben el-elmenni olyan programokra ahol vannak az ellenkező nem képviselői és így sokszorozhatod az esélyed, hogy találsz partnert. Azt semmiképp sem szabad soha, hogyha úgyérzed találtál valakit de elzárkózik a közelebbi kapcsolattól akkor akár évekig küzdesz érte. Én hasonló miatt depressziós is lettem kicsit és azóta sem érdeklem a nőket egyáltalán.
Ugye az elzárkózó emberek többsége nem választja sorsát csak legtöbbször sokkal érettebb világnézetük van ami túl untató a nagytöbbség fiatalos, csajozgatós-fiúzgatós, bulizgatós, stb. énjének. Persze nem elítélem a többséget csak ezt tapasztalom.
Mindenesetre kívánom a legjobbakat és hogy mihamarabb összefutsz a tökéletessel!
17F
Nagyon kevés.
Ha csak otthon ülsz és a csodára vársz, egyedül fogsz megdögleni.
Aki keres az talál!
Szedd össze magad, legyél nő, és próbálkozz be fiúknál. nyugi nem harapnak ők sem.
Próbálj kezdeményezni különben sok lehetőséget halasztasz el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!