Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a helyzet, hogy a kondiban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a helyzet, hogy a kondiban láttam egy szép lányt és el is kezdtem beszélgetni vele, de kiderült, hogy van pasija. Azóta többször is láttam és mindig találkozik a tekintetünk. Szerintetek miért néz ha van pasija?

Figyelt kérdés
Szerintetek bekövessem instán?

#kondi #Mindig engem néz
tegnap 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Pasija van, elmondta, miben reménykedsz még?
tegnap 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Attól még lehet nézelődni hogy van pasija, de nem kell egyből szerelemre/szexre következtetni.
tegnap 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező!

Fogalmazásodból látszik, melyik klaszterbe tartozol, és az is, mi a célod a csajjal.

Egyáltalán nem érdekel, mik itt a válaszok, te már eldöntötted magadban, hogy ré fogsz hajtani, nem is értem, miért teszed fel a kérdést így.

Te is tudod, hogy alantas, amit csinálsz, de tudom, a te fajtádat ez nem érdekli, a lényeg, hogy legyen alattad valaki...

Szóval inkább nem is írok semmi érdemi választ, mert felesleges... Inkább azt írom, kicsit gondolkodj azon, mit teszel, nézz magadba, hátha egyszer majd megérted, mit illik csinálni.

tegnap 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha egy bekövetéstől is parázol, akkor inkább hagyd a csajozást.

Az instán sem te leszel az egyetlen pasi, aki nyomul rá, csakszólok

tegnap 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:

“ de kiderült, hogy van pasija”

Akkor bizony nincs “helyzet”.

tegnap 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
nm
ma 01:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!