Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történhet ez manapság?
Nos, 17 éves vagyok, az utóbbi időben, olyan nyár környékén regisztráltam 5 olyan oldalra, amely nem kifejezetten társkereső, de lehet annak is használni, leginkább annak használják.
Miért lehet az, hogy ezeken az oldalakon kb egy lánnyal sem tudtam normálisan beszélni, pedig elvileg barátokat, vagy társat keresnek, vagyis ezt mondták. Kb 20-25 lánnyal sikerült beszélnem ezeken az appokon, oldalakon, de olyan szinten érdektelen az összes, hogy az elképesztő.
Hiába hoztam fel érdekes témákat, kérdeztem róluk, próbáltam kedves lenni, semmi nem segített. Körülbelül egy-két szavakat írtak vissza hiába erőlködtem, fejre is állhattam volna, akkor is ezek az egyszavas válaszok jöttek volna.
Egy normális volt, vele sikerült találkozót szerveznem, ő a tali után tűnt el, és soha nem írt többet, pedig elvileg jól érezte magát.
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy másnak is ilyen nehéz? Most itt a 15-18 éves korosztályról beszélek. Nyugtassatok meg, hogyha öregebb leszek akkor ez jobb lesz. :D
Ha öregebb leszel nehezebb lehet, mert akkor már megjelenhetnek a pénzéhes nők is.
Neked most kellene fullra csajozni, amíg ebben a korosztályban vagy, és nem találkozol olyanokkal, akik a vagyoni helyzeted nézik.
Kedves kérdező!
Én is kb ezzel találkozok jórészt ezeken az appokon, hogy minimálisan/alig válaszolnak az a 5-10% aki egyáltalán válaszol. Ennél is kevesebb aki tényleg normálisan válaszol és nem csak 1 félről van ez az egész kommunikáció. Illetve rengeteg olyat látok aki kiírja, hogy azok ne keressék őt akik ghostolni/leláttamozni fogják csak, mégis ők is ugyanezt csinálják.
Szóval én is ugyanezt tapasztalom 18 éves fiúként, mint te.
"De hogyan kéne csajoznom, ha csak ilyenek vannak?"
Neked személyre szabott stratégia kellene.
Most adhatok neked tanácsokat, csak az a helyzet, hogy ami az én számból jól hangzik/nekem működik, az nem biztos, hogy neked szintén jól állna.
De azért pár általános tanács:
1. A net mellett menj ki a világba is. Ismerkedj élőben. Ha pl. szeretsz olvasni, akkor elmehetsz a könyvtárba, ahol beszélgetést kezdeményethetsz lányokkal.
2. Magabiztosságot kell szerezned, ez fontos.
3. Találd meg a csajjal a közös pontokat, és beszélgess arról. A lelki/érzelmi témákat is ajánlom, mert azok sok csajt érdekelhetnek.
4. Ne fuss a nők után, mert abból csak te jössz ki rosszul. Az exeidet ne keresd fel.
#1 voltam.
Kedves Kérdező!
Éppenséggel műkődik az 1. pont is, ha valaki tudja jól csinálni.
Aki megtanulja hogyan kell spontán módon ismerkedni lányokkal, az hatalmas előnyben lesz. Nem csak azért, mert gyakorlatilag korlàtlan lehetősége nyílik a csajozásra, hanem azért is, mert lényegében rivális is kevés van. Ha egy csinos lány ül a könyvtárban, szinte mindenki csak távolról nézi. Aki viszont oda mer menni, és illedelmesen kommunikációt mer kezdeményezni, az akkor is nyer, ha elutasítják: tapasztalatot, vagy akár önbizalmat is. Ha meg valamilyen siker összejön, akkor ezek hatványozódnak.
Azonban azt is megértem, hogy nem mindenkinek való ez a műfaj.
Ha te úgy érzed, hogy csak neten tudsz ismerkedni, akkor legyél jó abban, csináld azt.
Nem vagyunk egyformák.
nekem szimpinek es nem egy mai fcboynak tunsz
17L
En is ugyan igy erzek, es szeirntem sokan vagyunk igy.
Nem talalok egy ertelmes lanyt akivel lehetne normalisan hosszutavu beszelgetest folytatni.
Aki annak erzi magat es nem tünik el szo nelkül irhat :)
#6 Köszönöm mégegyszer, de sajnos nem vagyok így a hirtelen szavak embere, és az önbizalmam is a béka seggével azonos szinten mozog, szóval ezt nem fogom kipróbalni, de a többit mindenképp megfogadom.
#7 Köszönöm a visszajelzést, és örülök, hogy így gondolod, csak legtöbbször erre nincsen pont vevő sajnos.
#8 Sok sikert kívánok neked is. :)
nem véletlen hogy létrejött az a fogalom "elszédítik a fiúkat" ezek a lányok ennyi idősen érettebbek, sőt sokszor többnek képzelik magukat
felmennek az oldalra hallgatni a bókokat és ennyi.
a legjobb tanácsom az hogy ne akarj barátnőt aki neked hisztizik napi 20 szor a gondjairól :DD ezek a lányok ennyi idősen apapótléknak használnak kb
barátokat keress inkább :) szórakozz, barátkozz, bulizz, mozizz.
27f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!