Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történhet ez manapság?
Nos, 17 éves vagyok, az utóbbi időben, olyan nyár környékén regisztráltam 5 olyan oldalra, amely nem kifejezetten társkereső, de lehet annak is használni, leginkább annak használják.
Miért lehet az, hogy ezeken az oldalakon kb egy lánnyal sem tudtam normálisan beszélni, pedig elvileg barátokat, vagy társat keresnek, vagyis ezt mondták. Kb 20-25 lánnyal sikerült beszélnem ezeken az appokon, oldalakon, de olyan szinten érdektelen az összes, hogy az elképesztő.
Hiába hoztam fel érdekes témákat, kérdeztem róluk, próbáltam kedves lenni, semmi nem segített. Körülbelül egy-két szavakat írtak vissza hiába erőlködtem, fejre is állhattam volna, akkor is ezek az egyszavas válaszok jöttek volna.
Egy normális volt, vele sikerült találkozót szerveznem, ő a tali után tűnt el, és soha nem írt többet, pedig elvileg jól érezte magát.
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy másnak is ilyen nehéz? Most itt a 15-18 éves korosztályról beszélek. Nyugtassatok meg, hogyha öregebb leszek akkor ez jobb lesz. :D
"Nyugtassatok meg, hogyha öregebb leszek akkor ez jobb lesz."
Oh drága barátom, a felnőtt világ még rosszabb is lesz.
Ezeken a platformokon több férfi van, mint nő. Szóval te egy vagy a 60ból. És mivel kevés nő van, ezért felértékelődnek, egy 6os csajra is simàn írnak 9es pasik a csajok meg nyílvàn a jobbat választják.
Emellett sok a negatív tapasztalat az internetes párkeresésben, így a nők zárkózottabbak. Érdemes lenne élőben próbálkoznod inkább
A leírtak alapján nem nézel ki elég jól.
Van képed ezeken az oldalakon?
A reakciójuk volt őszinte.
Ignoráltak.
Szóban szinte senki sem őszinte, főleg nem egy ilyen platform.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!