Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik egy fiú akivel évfolya...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú akivel évfolyamtársak vagyunk.Mit csináljak hogy észrevegyen vagy elkezdjek vele beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy hogy közeledjek felé. Egyszer bejelölt instán de nem tudtam akkor még hogy ő az szóval csak most engedélyeztem hogy kövessen. Nem tudom hogy miért követett be de szerintem csak azért mert évfolyamtársak vagyunk.

nov. 12. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

Millió téma akad. Például az utóbbi. Bocs, hogy csak most jelöltelek vissza instán, elkerülte a figyelmemet sok másé között is.

Hogy megy itt a sorod? , stb., stb.

Természetesen, mint bárki jóismerőssel.

nov. 12. 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:
beszélgess vele magától nm hiszem h kezdeményezni fog
nov. 12. 17:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha millió téma van akkol pl mi még? És nem fura neki hogyha eddig soha nem beszéltem vele és csak odamegyek?
nov. 12. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:
ha van vmi óra amin egy helyre jártok akkor azzal kapcsolatban kérdezz. vagy kérj tőlle vmiben segítséget. vagy valamiről kérdezz amiről tud mesélni pl:a tesitanárnak tényleg olyan büdös a szája hogy a tapéta lerohad? vagy hogy az irodalom tanárnőnek tényleg van egy kis bajsza. azért jók ezek a vicces hülye kérdések mert megtörik a jeget és sokkal nyitotabban,lazábban tudtok beszélgetni. remélem összejön<3
nov. 12. 21:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ezek jó megoldások csak attól tartok hogyha odamegyek hozzá beszélni egyből leveszi hogy miért. És azt nem akarom hogy most már mindenki megtudja mert az előző sulimban is volt ebből problémám. De azért nagyon köszönöm a hasznos válszokat!
nov. 13. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
de ha egyedül van és nem mondja el másnak akkor senki nem vette le h mit akarsz...
nov. 13. 22:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez jogos
nov. 13. 23:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérj tőle segítséget valamelyik tantárgyban! Az sem baj ha neked jól megy.
nov. 14. 07:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez sem lenne rossz ötlet,csak mivel az évfolyamtársam van hogy nem is ugyanazok a tantárgyaink.
nov. 15. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!