Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Életem végéig egyedül fogok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem végéig egyedül fogok maradni ?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit összevissza lesz az egész, rengeteg minden kavarog a fejembe. Ezért előre is elnézést!

Szóval adott a helyzet, pár nap és a 20-at töltöm de még életemben nem volt semmilyen kapcsolatom vagy ahhoz hasonló. Őszintén nem nagyon vettem észre, hogy valaha is érdekeltem volna valakit is, max egy gúnyos mosolyt és fej elfordítást kaptam.

Most viszont egyetemen észrevettem egy lányt akivel talán más a helyzet. Azon a kevés alkalommal amikor van közös előadásunk akkor rendre megvan ez a szemezős téma valamint általában közel szoktunk elhelyezkedni egymáshoz. Tudom, hogy kezdeményeznem kellene de egyszerűen lövésem sincs, hogy hogyan (meg bátorság).

Fogalmam sincs, hogy mivel tudnék oda menni... Rohadtul nyomaszt, azzal próbáltam 1-2 hétig letudni magamban, hogy "nekem úgysem jön be" és próbáltam vele nem foglalkozni de az ellenkezőjét értem el vele...

Pl. legutóbbi alkalommal egyedül ült, pár sorral arrébb. Ahelyett, hogy valami marhaságot odaszóltam volna inkább zavarodottan kirohantam a teremből amikor nagyjából egy közelségbe értünk...

Már egyszer megtörtént egy nagyon hasonló eset. Még középsuliba volt egy 2 évvel alattunk járó lány. Fogalmam sincs, hogy alakult ki de valahogy rohadtul megtetszettünk egymásnak. Szünetekbe mindig próbáltunk a másik baráti körének közelében lenni (ahol volt az egyikünk, próbáltuk oda terelni a másikat)(nem volt közös ismerős).

Egyszer a suli előtt 2 utcával előbb megvártam, hogy majd beszélünk nyugiban stb..., amint megláttam elrohantam a másik irányba.

1 évig volt ez az egész. 1 qva évig egyikőnk sem volt képes valamit lépni, tenni. Majd elkerült a suliból, én meg maradtam a szokásos b@lfasz. Pedig szerintem még csak egy "Szia :)" is elég lett volna, a végén annyira voltunk. De hát ugye...

Arra akartam kilyukadni, hogy rohadtul visszajönnek erről az emlékek. Nem akarom még egyszer ugyanazt elkövetni de nem érzem, hogy lenne alattam annyi tök, hogy megtegyem az első lépést. Bárkivel elbeszélgetek legyen lány, srác, akárki de ha azzal a személlyel kell beszélnem aki kicsit is tetszik teljes mértékben elfogy a tudomány.

Hirtelenjében még eszembe jutott ilyen kisebb gondolat menetem ami gyakran előjön ha párokat látok. Az, hogy én nem tudom elképzelni, hogy én valakivel csókolózok vagy akár továbbiak. Nehéz elmagyarázni de szeretek minden hülyeséget is megtervezni, "le modellezni" a fejembe de ez az a kettő dolog amit egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ilyet csinálok.

Tudom, tudom van probléma idefent rendesen. Bár azt megköszönöm ha valaki megpróbál segíteni rendet tenni.

Bár nem is tudom minek idegeskedek ezen ennyit megint, jobbat érdemel nálam

Áh, szerintem egyedül fogok megpusztulni...

nov. 13. 19:47
 1/10 anonim válasza:
88%

Nyugi, én is így voltam mindig mindennel ami még nem történt meg, hogy nem tudtam elképzelni sem hogy egyszer megtörténjen (pl. Szex, hogy anyuka leszek. Stb)

Aztán jött minden magától aminek jönnie kellett. :) próbálj bátrabb lenni és lépni.

nov. 13. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudok mást mondani, mint hogy ez egy baromi egyszerű és szimpla dolog, túl kell esni rajta, utána menni fog. Én is volt, hogy sokat tököltem tiniként, aztán pedig volt olyan hónap amikor 10 lány bugyija járt a padlómon. Ez is szoft skill, tanulható.
nov. 13. 21:31
 3/10 A kérdező kommentje:

Oké és ha valahogy lesz megint egy olyan arany lehetőségem, hogy egyedül van és alattam annyi tök, hogy odamegyek, mivel szólíthatnám meg/le ?

A fent említett lány esetében sem jutott eszembe semmi olyan. A legjobb amit feltudok idézni az, hogy "Már korábban észrevettelek, valamikor beszélhetnénk". Ez annyira sz@r, cringe vagy nem is tudom, hogy fogalmazzam meg.

Egy 18-19 éves lányhoz meg ilyen marhasággal csak nem lenne szerencsés odaállítani.

Amúgy is, itt vagyok 20 évesen semmiféle tapasztalattal nem hinném, hogy kezdene úgy valaki velem...

nov. 14. 17:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát ha mindenáron megszólítani akarod a semmiből (vagy félsz, hogy nem lesz más lehetőséged ismerkedni a kiszemelt hölggyel), akkor szerintem leginkább őszinteséggel szólítsd le. Pl.: Szia! Gondoltam, kihasználom az alkalmat, mert ha netán sosem találkoznánk többet, valószínűleg örökké bánni fogom, hogy nem kínáltalak meg a kekszemmel/chipsemmel/akármimmel. Persze ez se jön be mindenkinek, meg szerintem is kicsit olyan derült égből villámcsapás jellege van.

De mondjuk én biztos járkálnék arra, amerre szoktam látni álmaim nőjét, aztán valahogy próbálnék a látóterébe kerülni, egy kis szemezés, egy mosoly, egy valamilyen udvarias gesztus (előre engedem, ajtót nyitok neki), ilyesmik. Aztán a reakciókból dönteném el, hogy érdemes-e folytatni.

nov. 14. 22:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Valóban kicsit egyből bele mindenbe érzete van.

Az a "baj", hogy én harmadik, ő első féléves, nem is közös szak. Ha jól emlékszem 3 közös előadásunk van, abból az egyikre nem szokott bejárni (mondjuk ha nem lenne órám utána, akkor én se mennék be).

Az egyiken mérsékeltebb a létszám, az volt a kérdésben említett alkalom, míg a másikon örülsz ha letudsz ülni kategória szóval az a előadás körüli idő kizárva.

Udvaron is talán a 10 hét alatt talán egyszer láttam.

A látótérre visszakanyarodva, ő volt az akitől kezdődött ez a szemezős dolog. Kezdetben ült az előttem (szó szerint az előttem lévő helyen) aztán 2 percenként mindig hátra nézett rám. Ez történt olyan 7-8 hete. Azóta fent van ez az állapot. Mostanában gyakran abba a sorba ül le ahol én vagyok, igaz a másik végére.

nov. 15. 08:43
 6/10 anonim válasza:
Sokat nem veszítesz akkor sem ha nemet mond. Legalább túl leszel rajta.
nov. 15. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor kellett volna kezdeni, mikor hátraforgott hozzád. Én tuti elővettem volna egy csomag valamit (csoki, keksz, cukor, bármi) és megkínáltam volna.

Most legfeljebb annyit tehetsz, hogy te ülsz be elé, és néha hátrafordulsz. :) De egyébként tényleg simán hátrafordulhatnál előtte, és mondjuk megkérdezhetnéd, hogy mi van a táblára írva a hatodik sor végén, mert nem tudod kiolvasni (már ha írnak még a táblára és nem csak vetítenek valami szerkesztett szöveget), vagy kérdezd meg, hogy mit mondott az előadó, mert nem értetted a mondata utolsó szavát (pl.: "Odáig tiszta, hogy..."). Esetleg hirtelen fogyjon már ki az egyetlen tollad, és kérj tőle kölcsön. Vagy teljen be a füzeted, és nézz hátra, állapítsd meg, hogy milyen szépen ír, és kérdezd meg, hogy előadás végén/után lefotózhatnád-e azt, amit innentől kezdve írt, mert látod, hogy szépen ír, és ezt el tudod olvasni, mert neked pont betelt a füzeted. (Nektek le kell adni a telefont? Mert akkor lefotózhatná otthon ő is, és elküldhetné neked valahogyan... e-mail, Messenger... És már akár chatelni is tudtok! :) )

Aztán legközelebb meg vihetsz neki valami apró figyelmességet, pl. egy csokit. Voltak régebben ilyen szerintem aranyos dolgok, mint pl. Pom-Pom csoki, vagy Meggyneked vagy hasonlók. A Puszilva még kicsit korai, de ha látsz a boltban, vegyél, jó lesz még az később... :) Biztos most is lehet valami ilyen mosolyogtató, apró finomságot kapni, főleg az ünnepek közeledtével.

Aztán ha még azt is megvitatjátok, hogy mikor kéne vizsgázni ebből a tárgyból, mert nehéz/könnyű, akkor akár később is találkozhattok. De ez attól függ, hogy alakul a kezdeti próbálkozás.

Ha pedig már chatelgettek, beszélgethettek mindenféléről, és kis idő (mondjuk 1-2 hét) után elhívhatod valahova megenni/meginni valamit, vagy egy kiállításra/moziba/koncertre, ami téged érdekel, és arra gondoltál, hogy talán őt is. Nagyvárosban könnyen találsz helyszínt/programot. Nyilván előtte kipuhatolod, hogy mi érdekli, mit szeret.

Hajrá, ne hagyd veszni a lehetőséget! :)

nov. 15. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
Szhard le az egészet én se kellek senkinek de én fogadtam a helyzetwm
nov. 16. 16:15
 9/10 A kérdező kommentje:

7-es nem, mi már nem tartozunk a telefon leadós kategóriába. Mondjuk el is lehetne képzelni, hogy mennyien járnának be ha le kéne adni de az most más téma :D

Őszintén nem szoktam hordani magamnál semmilyen cukrot, csokit, stb.. dolgot így a rögtönzött megkínálás teljes mértékbe kiesik.

Valamint szerintem az ismeretlenül egyből megkínálom dolog sem feltétlenül lenne szerencsés. Kb ez is a fejjel egyből beleugrok dolog lenne.

Nem szeretném elszúrni megint de mégis olyan rohadt nehéznek néz ki a legkönnyebb dolog...

Áh komolyan mondom, hogy tényleg egyedül fogok maradni örökre

nov. 17. 19:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Neked kell lépned, sajnálatból senki nem fog kikezdeni veled.
nov. 17. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!