Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira félék hogy egyedül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira félék hogy egyedül fogok maradni életem végéig? 😭😭

Figyelt kérdés
21 éves vagyok több mint egy éve lett vége a párkapcsolatomnak, azóta voltak próbálkozások, de mindig kihasználás lett a vége, egyszerűen nem megy nem tudom hogy ismerkedjek külföldön dolgozok, ott esélytelen, és nem is szeretnék haza járok 2 ehetente,.. és amikor ithon vagyok a szobából se mozdulok ki több mint egy éve lakok, és új városba és még mindig nem ismerek senkit, tudom tudom azért mert nem mozdulok ki, de ha ki is mozdulnék hogy szerezek barátokat menjek oda valakihez csak úgy? Hogy szia mizu?😂😂😂 ez szégyen..xd az én szégyenem de mindegy is valaki valami tanács? Elöre is köszönöm 😊😐
2020. okt. 7. 23:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Próbáld meg a netes társkeresőket :) De előre szólok hogy nem lesz könnyü dolgod... Lány vagy fiú vagy egyébként? :)
2020. okt. 7. 23:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Már azt is próbáltam de csak képeket kérnek meg küldenek:/ lány vagyok
2020. okt. 8. 00:07
 3/12 anonim ***** válasza:
27%

Badoo / tinder. Ha esélyt adsz a srácoknak és nem csak balra húzol mindenkit aki nem bmw-vel pózol kocka hassal akkor lehet találsz normális férfiakat is nem csak azokat akik kihasználnak. Persze mindenkinek megvan az ízlése hogy mit szeret de sosem tudhatod mit hagysz ki. Ha nem csak elolvastad hanem meg is értetted akkor örülök. Sok szerencsét a párkereséshez.

F

2020. okt. 8. 01:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy a bmw húzom jóbra, engem sose érdekelt a pénz, van nekem is nekem már az is elég ha dolgozik, és nem nekem kell eltartani😅😅 amúgy audi párti vagyok 😄😅😛
2020. okt. 8. 02:46
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem örülök.....
2020. okt. 8. 02:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Miért maradnál egyedül életed végéig? Az meg alapvető egy társkeresésnél, hogy szeretnék látni, hogy nézel ki. :D Gondolom te sem vakon szeretnél megismerkedni valakivel. (Ehhez nem kell pucér kép...)

Egyébként külföldön miért nem lehet ismerkedni? :)

2020. okt. 8. 10:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok németül meg nagyin sokat dolgozok amikor kint vagyok nincs rá időm sajnos:/
2020. okt. 8. 13:18
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Hát akár itt is megpróbálhatsz ismerkedni. :) Egyébként meg ha sikerül értelmes párt találnod, akár később együtt is ki tudtok majd menni dolgozni. Egy idő után meg a német is menni fog majd. ;)
2020. okt. 8. 13:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek nagyon kedvesek és pozitívak vagytok 😊😊😘
2020. okt. 8. 16:24
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha van kedved beszélgetni akkor írj! 😊

23/F

2020. okt. 8. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!