Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám elfogadni ezeket?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfogadni ezeket?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és nem volt még kapcsolatom. Nagyon rosszul esik, amikor együtt nyaraló, boldog velem egy korú fiatalokat látok, akik kézen fogva sétálnak és csókolóznak. Ilyenkor mindig csak arra tudok gondolni, hogy én sose fogom ezeket megélni. Nem tartozom a legcsúnyább lányok közé, de olyan szép sem vagyok. Tudom,még fiatal vagyok és van időm, de mégis annyira rosszul esik másokat így látni.

2020. júl. 14. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
12%
Felveszel egy rövid nadrágot vagy szoknyát, járkálsz az utcán, és hamarosan megoldódik a problémád.
2020. júl. 14. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szingli vagy, természetes, hogy zavarnak az ilyenek. Egyelőre próbálj meg ne rájuk figyelni, nem igazán tudok mást javasolni, aztán meg ha lesz barátod, úgysem fognak érdekelni, mert akkor már te is boldog leszel.
2020. júl. 14. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Gondolj azokra, akiknek szintén nincs. Én nem sokára töltöm a tizenhetet és nekem se volt, nincs is párkapcsolatom. De nem is zavar, hiszen a legjobb barátaimnak sincs, és velük lógok, elmegyünk ide-oda. Idővel lesz, nem kell elrohannod, nem maradsz le semmiről.

Olvasgass egy jó könyvet, rajzolj, esetleg tanulj meg hangszeren játszani, ha nagyon el akarod terelni a figyelmed erről (persze ezt egy nyaralás során kicsit nehezebb kivitelezni). Tölts több időt a barátaiddal, az a legfontosabb, nyaraláson pedig a családoddal, és amikor meglátsz egy ilyen párt, akkor ne az legyen, hogy esetleg féltékeny vagy, vagy hogy neked sose lesz ilyen, hanem gondolj arra, hogy egyszer te leszel annak a lánynak a helyében egy másik fiúval. :))

2020. júl. 14. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mikor annyi idős voltam mint te en is ugyanígy éreztem, aztán lett parom, most nincs mar de teljesen máshogy gondolom az egészet szinglikent.

Ne félj, nem maradsz egyedul, neked is eljön majd a ferfi az életedbe, ilyen nem létezik, hogy valakinek egesz életében nem volt senkije egyáltalán 😃

2020. júl. 14. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

16/F

Ne fogadd el!

A legjobb megoldás az ismerkedés lenne, én úgy ismerkedtem a barátnőmmel, hogy mentem hazafele gyalog, és leállított. Ismerkedtünk és összejöttek a dolgok. Nyugodtan írj privátban ha lenne kérdésed a korodbeli srácokról.

2020. júl. 14. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!