Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találhtok, vagy egyáltalán létezik, olyan fiú aki így szeretne, elfogadna engem?
Nem nézek ki jól,nem is öltözködök csinosan,a szép/mai divatnak megfelelő ruhákban valahogyan kényelmetlenül érzem magam...
16 éves lány vagyok de sokkal fiatalabbnak nézek ki, volt aki azt hitte fiú vagyok, volt aki 10 évesnek nézett, mert elég kicsi is vagyok, 160cm és még a 40 kilót sem érem el:(... Nem sminkelem magam,és sápadt is vagyok .. a személyisegem sem túl meggyőző, félénk vagyok, sokszor észre sem vesznek, csak azokkal tudok viccelődni akik közel állnak hozzám, az ismerkedés sem megy, nincsen bátorságom. Így nincsen esélyem senkinél, de nem tudok/szeretnék változni.
Változtatni tudnál csak akaraterőnek kell lenni! :)
Amúgy leírás alapján elég cuki lehetsz,a ruha/divat része meg ne szomoritson el hisz nem a ruha teszi az embert! Van sok olyan srác aki kifelyezetten az ilyen lányok társaságát keresi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!