Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje már egyedül vagyok, nem találom azt az embert akivel komfortosan érzem magam és ténylegesen vannak iránta érzéseim, hol keressek párt?
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 23:19
1/4 anonim válasza:
dikk tanuld meg élvezni a saját társaságod
2/4 anonim válasza:
Teljes mértékben együttérzek veled
Én is keresek
Eddigi párkapcsolataim kudarcok voltak, amik jellemfejlődésre ösztönöztek
De most összeszedtem magam
Felépítettem a kis birodalmam
Megszerettem magam, ami a legfontosabb
Volt egy rabbi, aki nagyon érdekesen látta ezt - Abraham Twerski a neve
Megtanultam továbba teljes mértékben leszarni mások véleményét és ez sokat segített.
Mindenesetre tapasztalatból mondom, hogy inkább személyesen ismerkedj
Egy smile emoji nem tud pótolni egy rendes, szép mosolyt
3/4 anonim válasza:
komfortosan :D Ikeában keresgélj
4/4 anonim válasza:
Valamennyire átérzem, mert én is régóta egyedül vagyok, viszont magammal nincs problémám, ettől függetlenül maga a társ az hiányzik. Próbálj meg jobban bízni magadban és fogadd el az adottságaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!