Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül fogok maradni?
20 éves lány vagyok és sajnos eddig nem jártam sikerrel a párkapcsolatok terén. Kb. 17 éves korom óta álmodozok róla hogy megtalálom a páromat hogy lesz végre valaki aki megért.
Komoly kapcsolatot keresek egy olyan embert aki a lelkitársam és a szerelmem egyben akivel bármiről tudunk beszélni és ha baj van segítünk egymásnak. Szeretném átélni valakivel azokat az aranyos dolgokat amik egy párkapcsolattal járnak. Sajnos sok minden kimaradt az életemből de bízok benne hogy nem késő ezeket bepótolni viszont ezt nem egyedül magányosan szeretném.
Tudom magamról hogy nem vagyok a legjobb ember.
Nem vagyok modellalkat sok ember között ideges vagyok nem járok bulizni inkább olvasok rajzolgatok otthon ezért biztos sokan unalmasnak tartanának. De tudnék valakit szeretni és szívesen segítenék bárkinek akinek lelki problémái vannak mert nekem is van pár tudom milyen rossz.
Reménytelennek látom a helyzetemet igazából csak jól esett kiírni magamból amit érzek. Félek hogy örökre egyedül maradok 😞
Próbálkoztam a Tinderrel de nem nagyon találtam hozzám hasonló fiút ott illetve a legtöbben csak szórakoztak ezért hamar elment a kedvem tőle. Meg hát ott a legtöbb embernek a külső a legfontosabb gondolom ezért nem volt nagy sikerem.
Köszönöm a válaszokat és tanácsokat!
Az álmodozás nem segít.
Beszélgetni, ismerkedni kell.
Csak így megy. Ha tálalsz egy számodra megfelelőt, akkor egyértelműen a tudtára kell adni.
Az, amit leírtál magadról egyáltalán nem unalmas.
Én szeretek a gép előtt ülni és játszani.
De a könyvek is lekötnek. És még sok más olyan dolog, amit leginkább csak egyedül lehet csinálni.
8 év egyedüllét és sikertelen próbálkozások után megtaláltam a barátnőmet az új munkahelyemen.
Nagyon sok a közös dolog, mint a zene, film ízlés és van pár eltérés, mint az alkohol, étel. Ez így pont jó, nem veszekszünk, nem isszuk meg egymás italát és ugyanazt tudjuk hallgatni szórakozás céljából.
Még a kapcsolat elején kijelentettem, hogy nekem szükségem van gépidőre, nekem ez a kikapcsolódás.
Azért kell a privát szféra. Megértette, egyet is értett, ez neki is kell.
Azóta is jól megvagyunk. Sok helyen jártam vele azóta, ahova egyedül biztos nem jutottam volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!