Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Örökre egyedül fogok maradni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre egyedül fogok maradni?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és sajnos eddig nem jártam sikerrel a párkapcsolatok terén. Kb. 17 éves korom óta álmodozok róla hogy megtalálom a páromat hogy lesz végre valaki aki megért.

Komoly kapcsolatot keresek egy olyan embert aki a lelkitársam és a szerelmem egyben akivel bármiről tudunk beszélni és ha baj van segítünk egymásnak. Szeretném átélni valakivel azokat az aranyos dolgokat amik egy párkapcsolattal járnak. Sajnos sok minden kimaradt az életemből de bízok benne hogy nem késő ezeket bepótolni viszont ezt nem egyedül magányosan szeretném.

Tudom magamról hogy nem vagyok a legjobb ember.

Nem vagyok modellalkat sok ember között ideges vagyok nem járok bulizni inkább olvasok rajzolgatok otthon ezért biztos sokan unalmasnak tartanának. De tudnék valakit szeretni és szívesen segítenék bárkinek akinek lelki problémái vannak mert nekem is van pár tudom milyen rossz.

Reménytelennek látom a helyzetemet igazából csak jól esett kiírni magamból amit érzek. Félek hogy örökre egyedül maradok 😞

2020. ápr. 23. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Ne add fel a reményt, én is imádok olvasni, barátaim a szavak, a könyvek, és én is mindig nehezen komunikáltam emberekkel. De a magányod még mindig barátságosabb, mint ha valaki olyannal lennél együtt, aki nem ért meg. Az az igazi egyedüllét, és azt hiszed, ha mindent megteszel, amjd változik valami. Sosem fog, ezt ne feledd el. Hallgas mindig a megérzéseidre. Ne félj, semmi sem maradt még ki az életedből, a legnagyobb szerelmek, a legboldogabb pillanatok nem 20 éves kor elött jönnek el. Bízz és tedd barátaiddá a szavakat, ápold a lelked, hogy egyszer igazi kincs legyél egy olyan fiúnak aki megérdemel. :)
2020. ápr. 23. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Biztos higy nem fogsz🙂
2020. ápr. 23. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Szia! Ne aggódj ezen. Én sem voltam a legszociálisabb ember, húsz éves korom után találkoztam a jelenlegi párommal az egyetemen. Mivel szeretsz olvasni, szerintem lépj be ilyen témakörű csoportokba facen (remélem nem gáz neked az internetes társkeresés, lehet normálisakat kifogni. Vagy esetleg regisztrálj molyra (moly.hu), hátha valamelyik csoportban szerencséd lesz. A titok az, hogy nem kell rágörcsölni, jönni fog akinek jönnie kell. Esetleg társkereső appokat számításba veszel? (Tinder, ilyesmik?)
2020. ápr. 23. 22:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam a Tinderrel de nem nagyon találtam hozzám hasonló fiút ott illetve a legtöbben csak szórakoztak ezért hamar elment a kedvem tőle. Meg hát ott a legtöbb embernek a külső a legfontosabb gondolom ezért nem volt nagy sikerem.

Köszönöm a válaszokat és tanácsokat!

2020. ápr. 23. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Az álmodozás nem segít.

Beszélgetni, ismerkedni kell.

Csak így megy. Ha tálalsz egy számodra megfelelőt, akkor egyértelműen a tudtára kell adni.

Az, amit leírtál magadról egyáltalán nem unalmas.

Én szeretek a gép előtt ülni és játszani.

De a könyvek is lekötnek. És még sok más olyan dolog, amit leginkább csak egyedül lehet csinálni.

8 év egyedüllét és sikertelen próbálkozások után megtaláltam a barátnőmet az új munkahelyemen.

Nagyon sok a közös dolog, mint a zene, film ízlés és van pár eltérés, mint az alkohol, étel. Ez így pont jó, nem veszekszünk, nem isszuk meg egymás italát és ugyanazt tudjuk hallgatni szórakozás céljából.

Még a kapcsolat elején kijelentettem, hogy nekem szükségem van gépidőre, nekem ez a kikapcsolódás.

Azért kell a privát szféra. Megértette, egyet is értett, ez neki is kell.

Azóta is jól megvagyunk. Sok helyen jártam vele azóta, ahova egyedül biztos nem jutottam volna el.

2020. ápr. 23. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Én szívesen megismernélek.
2020. ápr. 23. 22:48
 7/7 anonim ***** válasza:
28%
Lányként biztos nem maradsz egyedül. Fiúként valszeg. örök magány várna rád, de ez már más tészta
2020. ápr. 25. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!