Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha lehet, hogy soha nem lesz barátom?
1., a tizenéves lány elég tág fogalom, ha nem vagy mondjuk még 18-19, és úgy nem volt semmi mérvadó élményed fiúval, tehát mondjuk csók, randi, szex, vagy bármi ilyesmi, akkor az "normálisnak" mondható. azért teszem idézőjelbe, mert később se lesz gáz a dolog, csak egyáltalán nem ritka, hogy valaki ebben a korban még nem esik túl ezeken a dolgokon.
2., az arcod nem lesz mindig gyerekes, sőt, amit te gyerekesnek látsz, azt nem biztos, hogy mindenki annak tartja, és valakinek talán pont ezért fogsz tetszemi. az alacsony lányokat pedig a legtöbb fiú alapból jobban szereti, mint a magasakat, az alakod meg még nőiesedhet, mert gondolom, elég fiatal vagy még, de ha nem is lesz D kosaras melled, az sem baj, mert nem minden pasi a hatalmas melleket, meg feneket szereti, még akkor se, ha a média ezt nyomatja.
3., nyugodtan szólítsd meg a fiúkat, a legtöbben nem a semmiből nyernek önbizalmat. most komolyan, mit veszthetsz? ha amúgy is azt érzed, hogy sz r minden, akkor attól nem lesz sz rabb, hogy beszégletést kezdeményezel valakivel, max. javulhat a helyzet. ha nem is tetszel mindenkivel, lesz, akinél sikerrel jársz, vagy első körben legalább bővül a baráti köröd, és az sem mellékes. én se vagyok egy 10/10es csaj, de attól még merek ismerkedni, mert tudom, hogy ez a kulcs mindenhez, és nem csak várom, hogy az ölembe hulljanak a dolgok. nem a múlt században élünk, hogy csak a férfi kezdeményezhessen :D persze, ne mássz rá senkire, de azért érted...
4., ne szégyelld a személyiséged, ne zavarjon, ha szeretetből kinevetnek, ha ilyen vagy, akkor ilyen vagy..lesznek, akik nem fognak így elfogadni, de nem kell mindenki véleményére adni. olyan nincs, hogy egy embert mindenki szeret.
és végezetül 5., én 19 vagyok, de nekem se volt még komoly kapcsolatom, csak max pár hetes kavarások, és nem azrét, mert csúnya vagyok, vagy nem kellek senkinek, hanem mert olyan pasira várok, akit valóban szeretek, és nem csak azért vagyok vele, hogy legyen valaki. olyan még nem volt, akivel ez kölcsönösen megvalósult. ilyen az élet, ha valakinek vannak egyéb igényei is a szexen kívül, akkor nehéz társat találni...de kitartónak kell lenni. szóval hajrá! :D
Lesz barátod :)
Én pld személyszerint szeretem, ha a lány fiatalabbnak néz ki, én pld nem nézek ki 18-nak
Bőven vagy rengeteg átlag magas vagy alacsony srác, szóval a magasság sem gond és a személyiséged is lehet valakinek szerethető, szóval ne aggódj :)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!