Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis mikor lesz barátom? Mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mikor lesz barátom? Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon elkeserít hogy 17 évesen már körülöttem szinte mindenkinek van barátja/barátnője, rám pedig rám se néznek.Bulikban nem nagyon szoktam pasizni, én azért megyek buliba hogy jól érezzem magam , nem azért hogy ismeretlenekkel smároljak részegen, persze ha jön fiú aki szimpi azt nem hajtom el.:D A barátaim mindig azt mondják, hogy nyugodjak meg és várjak türelmesen, mert nekem biztos jó fog jutni. Őszintén,már csak felbosszant ha ezt mondják, mert már jó ideje ezzel próbálnak nyugtatni.. :D Szerintem nem vagyok csúnya, sokan szépnek tartanak, (bár tudom ez csak másodlagos), a szívem a helyén van és ez a lényeg. :) Nem tudom mi velem a baj hogy még csak nem is próbálkoznak nálam fiúk, pedig én nem várom el hogy olyan helyes legyen, csak legyen kedves, de mégis férfias, és legyek neki fontos.

Köszi előre is a válaszokért.

17/l

2017. jún. 3. 17:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ezekre a kérdésekre sajnos nem tudunk választ adni, valószínűleg semmi baj sincs Veled, csak pont így jönnek össze a helyzetek. Ne keseredj el, járj el több helyre, és felfigyelnek Rád. :)

18/F

2017. jún. 3. 17:56
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

Hát ha nem lenne a szíved a helyén halott lennél, szóval ezt minden válaszoló elmondhatja magáról.

Azt nem tudom, hogy mikor lesz barátod, de hamarosan jön egy közhely válasz miszerint amikor nem számítasz rá, de ez úgy ahogy van jó paraszti szólással fa**ság :)

Gondolj bele milyen nehéz egy normális kapcsolatot léresíteni valakivel, mondjuk 100 valakihez odamész, annak 50ből tetszel, jön a következő lépés, 50ből 30 jól sikerült első randi van, aztán egyre fogynak és fogynak a számok és közben bármi balulsülhet el, szóval igen nehéz párt találni ebben a nagy világban így nem is kéne elkeseredned, mivel akiket ismersz azok valószínűleg tudat alatt de akkor is kényszerből mentek bele a kapcsolatba mert mást nem ismernek (főleg első kapcsolatoknál van így az ember, aztán évekig erőlködik, mert azt hiszi szereti az embert, de nem jön rá, hogy ez csak ragaszkodás, mert ha ezt felismerné rájönne hogy magának hazudott és feleslegbe ment pár éve)

Baj veled?

Nem ismerlek sem külsőre sem belsőre, habár így ez után azt kell hogy mondjam olyan benyomást keltesz, aki túlságosan vágyakodik valami iránt ami akár csalódást is okozhat, szerintem csak szimplán várnod kéne és ha ténylegeseb tetszik valaki menj oda hozzá, de azt ne feledd, hogyha nem lesz belőle semmi az nem a te hibád, mivel rendes párkapcsolatot mint mondtam nehéz létesíteni..

A megmaradt 10 emberről a sokadik randi után akár arra is rájöhetsz, hogy nem is szimpatikus egyiksem és csak a pillanat lángja ébresztett fel valamit vágyakozó kis szívedben ami a helyén van, mint mindenki másnak :)

2017. jún. 3. 17:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kettes, az "amikor nem szamitasz ra"-elv egyaltalan nem f*.szsag. En igy ismertem meg a legelso baratomat 16 evesen, akivel decemberben leszunk egyutt nyolc eve:) pedig egy atlagos iskolabol hazamenos vonatutnak indult az egesz, o egy idegen srac volt, aki velem szemben ult le.
2017. jún. 3. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Mivel én minden eshetőséggel számolok így én jogosan mondom azt amit, az hogy te nem készülsz fel mindennap az összes lehetséges dologra az csak téged minösít habár úgy semmilyen szinten, de egy nem felkészült emberrel nem szívesen beszélgetnék..

Ha kimész akkor logikus, hogy szóba jöhet az hogy valaki leszólít vagy elkezdesz valakivel ismerkedni, mivel ha nem így lenne az ember nem foglalkozna ennyi a külsejével, gondolom te sem szakadt csöves ruhában és kócos hajjal voltál a vonaton, készültél te rá csak még te magad sem tudod, mert az egész tudatalatt folyt.

2017. jún. 3. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Most dontsd mar el, mit akarsz. Az elejen azt mondod, hogy en mekkora felkeszuletlen vagyok, a vegen meg azt, hogy biztos ki voltam csipve. Hat nem. Csoves ruham valoban nem volt, de a hajam az kocos volt:D melle teljesen egyszeruen neztem ki, mivel sosem kedveltem a klasszikus noies megjelenest. Es most komolyan, szerinted en ugy mentem mindenhova, hogy uristen, biztos most szolit majd le eletem szerelme? Hat nem. Attol, mert te meg soha nem eltel at ilyet, nem kell kijelentened, hogy nincs is. En sem lattam meg 1 milliard Ft-ot sajnos. Pedig letezik.
2017. jún. 3. 18:37
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

"Most dontsd mar el, mit akarsz."

Kérlek olvasd el mégegyszer és értelmezd, az amit az elején és a végén állítok egészen mást, mint ahogy hiszed, a konkrét szót magát nem írtam le de elég egyértelmű, te azt gondolod / hiszed hogy nem számítottál rá és ezért jött, de mint írtam valójában tudatalatt számítottál rá és a szezont a fazonnal ne keverd ez olyan mintha azt mondanám, hogy nem minden rovar bogár de minden bogár rovar, van igazság az igazság mögött, vagy az olyan elméletek is hasonlóak a mondandómhoz mint a minden van és semmi sincs.

Mellesleg befejezem a vitát, mivel ez csak egyéni vélemény volt és nem értem milyen alapon kötsz belém, ha én azt mondom szeretem az almát de te nem szereted akkor is vitát nyitsz, hogy neked van igazad és az alma az egyáltalán nem finom?? egy szimpla kérdés volt, egy szimpla vélemény, ha vitatkozhatnékod van akkor vitatkozz a pasiddal :)

Ohh és miért nem hiszem amit mondasz, mivel akkor szerinted a világot egy felsőbb hatalom irányítja és minden alapból elvan rendeltetve minden egyes haláleset, megszületés és találkozás és az életben semmi váratlan nincs, mert csak egy foragtókönyv lepergő lapjai lenne... Én ilyen világban nem szertnél élni így maradok a saját mentalitásomban, ami a teljes szabadságot hírdeti és hogy minden egyes döntést én hozok meg, volt már ilyenben részem, mivel nem egy lányhoz mentem már oda.

"Attol, mert te meg soha nem eltel at ilyet, nem kell kijelentened, hogy nincs is" Ilyen alapn a Télapó, a sárkányok és minden mesebeli lény létezik, mivel nincs rá garancia, hogyha még nem láttam akkor ne lenne? NEm igaz?? Ezek szerint te Hófehérkében és a hét törpében is hiszel, ilyen kattant emberrel tényleg nem vitatkoznék, szóval a továbbiakban rád hagyom a dolgot , szép napot emberek, kérdező kezdj magaddal valamit :) (ne olyan értelemben értsd hogy állj rá az ismerkedésre, hanem töltsd hasznosan az idődet)

2017. jún. 3. 18:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Fajdalmasan frusztralt vagy, ossze-vissza, erthetlenul fogalmazol es meg neked all feljebb...hol a turoban irtam en felsobb hatalmakrol meg tokom tudja, mirol? Annyit mondtam, hogy ne jelentsd ki, hogy nem johet a kerdezo eletebe valaki, akkor, amikor nem szamit ra, mivel ez (barmennyire is tiltakozol itt mindenfele nevetsegesebbnel nevetsegesebb es a legkevesbe sem ideillo ervekkel) igenis megtortenhet. Es nem azert, mert az Uristen meg az Illuminati igy rendelte el odafont, hanem mert egyszeruen szerencseje lesz. Elotte azonban lehet, eszebe sem jut, hogy eppen ott es akkor o talalkozni fog valakivel, akivel kolcsonosen szeretni fogjak egymast.

Egyebkent TE voltal az, aki elkezdett itt szemelyeskedni az esszeru erveles helyett.

2017. jún. 3. 20:15
 8/12 anonim ***** válasza:
6-os szörnyen buta vagy. :/
2017. jún. 4. 10:46
 9/12 A kérdező kommentje:
Légyszi ne itt veszekedjetek :(
2017. jún. 4. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Egytelen egy dolgot fűznék hozzá, mint már mondtam nem akarok vitatkozni, hogy az előbb egyszerű példával éljek, szeretem az almát, te meg mondjuk nem, akkor most mi az igaz?? Az alma jó vagy rossz?? Természetesen mindkettő igaz, mivel 2 igaz is van, minden embernek saját igaza van, attól mert még ezt tartom annak nem értem miért kezdtél belém kötni, természetesen te csak egy részletét ismered az igazamnak és én is a tiednek, így nem tudhatok mindent, de most komolyan egy vonaton eléd ül... Mert aztán máshol nem volt hely tényleg.... LEmerem fogadni, hogy nem véletlen ült le oda, mikor felszállt a vonaton és ha rákérdezel úgyis tagadja majd, mivel ha ebben a "tündérmesében" maradsz, hogy full véletlen ismerted meg, akkor a kapcsolatotok sokkal varázslatosabbnak fog tűni, de ez attól még nem az igaz, csak igaznak hiszed, de attól még a te igazad, szóval egészségedre, mint mondtam nem akarok vitatkozni, felpontoztalak mindenesetre látom azért te, ebből is látszik az értelem a fejedben, elfogadtam amit írtál mégha számomra nincs is igazad, és a vitát te indítottad el, szóval eléggé unalmas életed lehet ha ez okoz neked némi örömöt az életben, a butás megjegyzős embernek pedig üzenem, hogy jó a beszélőkéje, semmi alátámasztás, csak úgy kerekperecc... habár csak így ennyiből szerintem nem is tudnál más írni mögé, szóval nem véletlen írtál csak ennyit.
2017. jún. 4. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!