Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mikor lesz barátom? Mi lehet a baj velem?
Sziasztok!
Nagyon elkeserít hogy 17 évesen már körülöttem szinte mindenkinek van barátja/barátnője, rám pedig rám se néznek.Bulikban nem nagyon szoktam pasizni, én azért megyek buliba hogy jól érezzem magam , nem azért hogy ismeretlenekkel smároljak részegen, persze ha jön fiú aki szimpi azt nem hajtom el.:D A barátaim mindig azt mondják, hogy nyugodjak meg és várjak türelmesen, mert nekem biztos jó fog jutni. Őszintén,már csak felbosszant ha ezt mondják, mert már jó ideje ezzel próbálnak nyugtatni.. :D Szerintem nem vagyok csúnya, sokan szépnek tartanak, (bár tudom ez csak másodlagos), a szívem a helyén van és ez a lényeg. :) Nem tudom mi velem a baj hogy még csak nem is próbálkoznak nálam fiúk, pedig én nem várom el hogy olyan helyes legyen, csak legyen kedves, de mégis férfias, és legyek neki fontos.
Köszi előre is a válaszokért.
17/l

Ismerős helyzet..látom más is van olyan peches mint én (mondjuk én fiú vagyok)
én se tartom magam ocsmánynak, sőt újabban edzeni is szoktam, igyekszek odafigyelni magamra -de semmi
fiú barátaid nincsenek? lehet csak gyávák megszólítani:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!