Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátom?
és honnan tudod, hogy nem tetszel senkinek?
annak, hogy nem volt még barátod több oka is lehet. pl. nem jársz el sehova, ahol megláthatna valaki, vagy lehet, hogy aki kicsit közeledne, elutasítod élből, sőt az is lehet, hogy ronda vagy, nem ismerünk.
viszont tenni csak Te tudsz azért, hogy legyen barátod, ha ez neked fontos. én innen a monitor mögül nem tudok.
változtass valamit, akár a külsődön (új haj pl.) vagy a belsődön (legyél nyitottabb), mosolyogj többet stb.
ami fontos: attól, hogy nincs barátod nem vagy kevesebb. ne azért legyen barátod, mert másnak is van.
16f, az ezekhez hasonló lelkifröccs nekem csak mellékes, nem főállás.
Ha küldesz magadról képet, akkor talán tudok segíteni..
17/f
Ugyan ez van velem. :(
Én is 15 vagyok és vannak napok amikor szörnyen egyedül érzem magam. Én mondjuk fiú vagyok még volt egy 2 randis párkapcsolatom ( ha a 2 Randit lehet annak nevezni ), de senkinek sem tetszek, nemhogy szerelmes belém.... A másik meg az ha tudnám mit érzek mások iránt, de nem tudom....
Szerintem ha egy képet linkelnél magadról akkor a többiek tudnának segíteni. Lehet, hogy én is de az nem biztos!
Mi van? :DDD
Akik azt írták, hogy lehet azért, mert ronda vagy, az most rögtön ássa el magát jó mélyre...Könyörgöm emberek, a mai világban vannak még olyan emberek, akik egy lányt nem a csomagolásáért szeretnek, hanem a személyiségéért, a kisugárzásáért, ahj de elbutult a világ évszázadok alatt. :'D
Ne aggódj, nekem sem volt még soha barátom, de nézegettek már a fiúk, csak általában éretlen, szégyenlős majmok, hogy megszólítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!