Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz így barátom?
16 éves lány vagyok.Jövőre 6 hónapra ösztöndíjjal kijutottam egy Angliai iskolába, kollégiumi elhelyezéssel.
Itthon még nem volt barátom, nem volt olyan személy aki bármi olyan érzést is előidézett volna.
Ha hazajövök, újabb ösztöndíj programokat pályázok meg, a mindenem megismerni különböző országokat az angol nyelvet, olyan környezetben beszélni.
Vajon ilyen helyeken megérni belemenni kapcsolatokba ha előre tudom, hogy nem fog sokáig tartani? Mit kéne tennem?
Egy 16 éves lányra nem fog várni senki féléveket. Inkább megy és éli az életét. Ha pasit akarsz odakint, akkor hajrá. Emlékeket csinálhatsz magadnak, az elválástól függetlenül még lehet szép.
Bár én nem szexelnék kint angliában, láttam egyszer egy videót, ahol elmesélték, hogy angliában a legfelelőtlenebbek az emberek. Nem védekeznek, sok a nemi úton terjedő betegség és a nem tervezett terhesség.
Nem szeretnek óvszert használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!