Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem sosem lesz barátom?! :/
Most az, hogy: "talán max az arcommal lehet a baj?"
Erre kép nélkül sose tudtunk válaszolni eddig és most se fogunk tudni.
Továbbá nem csak seggrészegeket lehet megismerni...
Ismerősökkel összebeszéltek elmentek valahova és remélhetőleg valaki hoz magával egy ismeretlen személyt.
Nem kell ahhoz elmenni buliba, na meg azokon a helyeken aztán a komoly kapcsolatot szokták ám keresni. :'D
Utána meg kiakadnak ha csicskázzák a csávót a csajt meg ribizlizik. :'D
Ja és nehogy megijedj ha hirtelen lesz vagy 50 privátod a kérdés után.
20/F
Dehogynem lesz. Hidd el, jobb ha nem kapkodod el, és nem mész bele értelmetlen kapcsolatokba. Lányként amúgyis nagyobb esélyed van ;)
18f
Azt vettem észre,hogy a párkeresési problémáknak okára sosem fogsz rájönni. Ez szerencse kérdés. Maximum annyit tudsz tenni ha "nagyon válogatós vagy" add lejjebb a lécet. Amúgy nyugi. Mindenkit megtalál valaki :)
(Ha nem is a legjobb,de valaki biztos :'D)
20 eves vagyok, rendszeresen edzek, nm vagyok egy s*gg, aki kihasznalja a noket, betartomnaz illemet es nem jarok bulizni, egyetemre jarok :D tadam, igy keszulnek a 20eves szuzek. Ha tonkre akarod tenni magad, akkor jarj bulizni. A helyesben inkabb varnek :D tanulj tovabb, kerulj uj kozegbe a felsooktatasban.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!