Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mikor lesz már végre barátom? 17/l
Figyelt kérdés
Akiknek én tetszem azok sajnos nekem soha. Nem vagyok válogatós, vagyis de igen az vagyok csak a belső tulajdonságokat nézem.Szomorúan vettem észre hogy a legtöbb velem egykorú fiú csak meg akar engem... értitek. Esküszöm csak egy rendes srácot szeretnék végre. A sulinkba nem is jár szinte normális srác ,ha meg igen annak én sosem kellenék. Pedig nem vagyok csúnya, se bunkó, se buta. Mindenkinek a modellkinézetűek kellenek, az meg nem vagyok. Ha elmegyek bulizni, és ott megismerek valakit abból sosem lesz semmi. Már lassan minden lánynak lesz a közelemben barátja, és ez nagyon elbizonytalanít. Tudom, vannak fontosabb dolgok is ennél, de már nagyon rossz ez a magány. Rengeteg barátom van, de a szerelmet ők nem helyettesíthetik.
Meg tudom érteni amit mondasz, én sem ismerek túl sok normális embert és ezért nekem barátból van nagyon kevés. Javaslom hogy menj el új helyekre, szakköröke sportokra és majd hátha ott találsz valakit. Én drukkolok neked ;)
Amúgy ha bele gondolsz akkor az alap kérdésre lehetetlen válaszolnunk "Mikor lesz barátom?"
Szóval ha jól sejtem csak egyszerűen ki akartad panaszkodni magadat... de ha olyan sok jó barátod van akkor miért itt tetted ezt meg? Vagy komolyan gondoltad hogy itt majd bárki is megoldást nyújt erre a problémára?
Amúgy nem lehet hogy a rossz ajtón kopgtatsz és pont azokat a bunkó, népszerű srácokat szemeled ki akikről mint kiderült mégsem olyan jók...?
F/18
2017. júl. 9. 13:13
2/20 anonim válasza:
Van rendes srác, csak nem jönnek be neked, te is olyannal éreznéd jól magad, aki tetszik. Vagy próbálkozol egy átlagosnál, vagy próbálkozol aki jól néz ki, kicsit jobban adsz magadra, úgy öltözöl, hogy felfigyeljenek rád, akkor biztos lesz.
2017. júl. 9. 13:16
3/20 A kérdező kommentje:
Nem, én távol tartom magam az ilyenektől. :D a barátaim nem mondanak semmit, mindig ugyanazt. Várjál türelmesen majd jön valaki. Igazad van, panaszkodni is akartam kicsit, meg is tettem, jól esett kiírni magamból. :) meg persze abban reménykedek ,hogy valaki tud adni valami hasznos tanácsot. :)
2017. júl. 9. 13:17
4/20 A kérdező kommentje:
második: mindig csinosan öltözöm, adok magamra. külsőre tetszem a fiúknak csak mondom h akiket megismerek mindig csak azt akarják.
2017. júl. 9. 13:19
5/20 anonim válasza:
pedig tényleg váratlanul fog az életedbe lépni a hozzád legtökéletesebben illő személy akivel szeretitek majd egymást ;) 18/F
2017. júl. 9. 13:19
6/20 anonim válasza:
Én is valahogy úgy vagyok vele, mint te, csak fiú vagyok. Aki bejön, annak én nem jövök be. Mondjuk zárkózott vagyok, meg ilyenek, ezért nem is nagyon kezdeményezek, meg nem is járok olyan helyekre, ahol ismerkedhetnék, mert nem is menne :D
Buliba a legtöbben azért ismerkednek, hogy dugjanak (vagyis az ismerőseim nagy része), így ott szerintem nehéz lesz találnod olyan embert, akit szeretnél.
Esetleg próbálj zárkózottabb fiúkat keresni, szerintem ők (saját magamból kiindulva) nem csak megdugni akarnak majd. Biztos van a közeledben is pár, csak sokkal nehezebb velük ismerkedni.
Sok sikert :)
2017. júl. 9. 13:27
7/20 anonim válasza:
Nem bulikban kéne ismerkedni.
2017. júl. 9. 13:36
8/20 A kérdező kommentje:
utolsó, hol ismerkedjek velem egykorúakkal ha nem a suliban vagy buliban?
2017. júl. 9. 13:38
9/20 anonim válasza:
Nem az utolsó vagyoky de a suli jó ötlet szerintem. Meg az is, amit az első írt.
2017. júl. 9. 13:43
10/20 A kérdező kommentje:
igen, a suli jó lenne, ha lenne ott normális.. a többség nem az, aki meg igen annak vagy nem tetszem vagy foglalt. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!