Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis mikor lesz már végre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mikor lesz már végre barátom? 17/l

Figyelt kérdés
Akiknek én tetszem azok sajnos nekem soha. Nem vagyok válogatós, vagyis de igen az vagyok csak a belső tulajdonságokat nézem.Szomorúan vettem észre hogy a legtöbb velem egykorú fiú csak meg akar engem... értitek. Esküszöm csak egy rendes srácot szeretnék végre. A sulinkba nem is jár szinte normális srác ,ha meg igen annak én sosem kellenék. Pedig nem vagyok csúnya, se bunkó, se buta. Mindenkinek a modellkinézetűek kellenek, az meg nem vagyok. Ha elmegyek bulizni, és ott megismerek valakit abból sosem lesz semmi. Már lassan minden lánynak lesz a közelemben barátja, és ez nagyon elbizonytalanít. Tudom, vannak fontosabb dolgok is ennél, de már nagyon rossz ez a magány. Rengeteg barátom van, de a szerelmet ők nem helyettesíthetik.

2017. júl. 9. 13:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mégis milyen tulajdonságokkal rendelkezőt szeretnél? Úgy könnyebben tudnának szerintem a többiek helyeket ajánlani, ha tudnák.
2017. júl. 9. 13:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Te csak suliba meg bulikba jársz???

Sportról, hobbiról, tánctanfolyamról, strandról, szakkörökről stb-ről nem hallottál? Kifogás persze mindig van, akarni kell. Még az utcán is nagyobb az esélye annak, hogy nem dugattyúra hajtó fiút találsz, mint egy discoban.

2017. júl. 9. 13:48
 13/20 A kérdező kommentje:

járok szakkörre de a sulin belül. csak legyen értelmes

és kedves. a strandon sose sikerül ismerkedni csak fülyülnek rám és szevasz....

2017. júl. 9. 13:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Ezek nem nagy igények, biztos van sok ilyen a közeledben :D

Gimnáziumba jársz?

2017. júl. 9. 14:08
 15/20 A kérdező kommentje:
igen, gimibe. nem nagy igények és pont ezért vagyok szomorú hogy ilyenek nem próbálkoznak nálam :(
2017. júl. 9. 14:09
 16/20 anonim ***** válasza:
És ha az ilyenek nem mernek próbálkozni nálad?
2017. júl. 9. 14:11
 17/20 A kérdező kommentje:
de miért nem, én nem harapok :(
2017. júl. 9. 14:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a kisugárzásod riasztja el őket és azért nem próbálkoznak? Neten próbálkoztál már? Vagy az nem a Te műfajod?
2017. júl. 9. 14:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Sok indok lehet. Én pl félek a csalódástól, meg zárkózott vagyok. De lehet, hogy valaki túl jónak gondol magához, vagy azt gondolja, hogy van valakid. De még (ahogy írtam is) lehet rengeteg más indok is akár.
2017. júl. 9. 14:18
 20/20 anonim ***** válasza:

17/F

Szia!

Én is abszolút átérzem a helyzeted, csak fiúban. Engem is általában azok találnak meg folyton akiktől nem akarok semmit. Akiktől meg én akarok azok, meg egy ideig kedvesek, nyitottak aztán meg vhogy telibe szarnak, és más kell nekik.

A másik meg a sok idióta ember. Jelenleg én is ott tartok, hogy senkivel sem látom értelmét belekezdeni bármibe is, mert mindegyik ugyan olyan 0 mint a többi. (nem nagyképűségből írtam ezt, de sztem ez az igazság sajnos)

Persze tudom hogy mindig 2 félen múlnak a dolgok és én is biztos hibáztam dolgokban. És előbb magunkban kell megtalálni a hibákat és nem másokat kritizálni. De sajnos úgy látom, hogy teljesen esélytelen a környezetemben normálisabb emberekkel ismerkedni, és ezért is próbálok mostanában a neten keresztül ismerkedni.

Korábban már tettem ki én is a gondjaim miatt kérdést amit itt bővebben fejtettem ki. https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..

Ha akarod és van kedved, írj privátban és beszélgethetünk tovább.

2017. júl. 10. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!