Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mikor lesz már végre barátom? 17/l
Te csak suliba meg bulikba jársz???
Sportról, hobbiról, tánctanfolyamról, strandról, szakkörökről stb-ről nem hallottál? Kifogás persze mindig van, akarni kell. Még az utcán is nagyobb az esélye annak, hogy nem dugattyúra hajtó fiút találsz, mint egy discoban.
járok szakkörre de a sulin belül. csak legyen értelmes
és kedves. a strandon sose sikerül ismerkedni csak fülyülnek rám és szevasz....
Ezek nem nagy igények, biztos van sok ilyen a közeledben :D
Gimnáziumba jársz?
17/F
Szia!
Én is abszolút átérzem a helyzeted, csak fiúban. Engem is általában azok találnak meg folyton akiktől nem akarok semmit. Akiktől meg én akarok azok, meg egy ideig kedvesek, nyitottak aztán meg vhogy telibe szarnak, és más kell nekik.
A másik meg a sok idióta ember. Jelenleg én is ott tartok, hogy senkivel sem látom értelmét belekezdeni bármibe is, mert mindegyik ugyan olyan 0 mint a többi. (nem nagyképűségből írtam ezt, de sztem ez az igazság sajnos)
Persze tudom hogy mindig 2 félen múlnak a dolgok és én is biztos hibáztam dolgokban. És előbb magunkban kell megtalálni a hibákat és nem másokat kritizálni. De sajnos úgy látom, hogy teljesen esélytelen a környezetemben normálisabb emberekkel ismerkedni, és ezért is próbálok mostanában a neten keresztül ismerkedni.
Korábban már tettem ki én is a gondjaim miatt kérdést amit itt bővebben fejtettem ki. https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..
Ha akarod és van kedved, írj privátban és beszélgethetünk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!