Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a nagy mellméretem miatt nem környékez meg egy normális fiú sem?
Figyelt kérdés
Rendes lány vagyok, szeretnék egy normális, kedves srácot, de mindig csak barmok jönnek. :( Anya azt mondta hogy a nagy melleim miatt nem mernek nálam kezdeményezni. ennyire esélyes ez? 17/l2017. aug. 17. 19:33
11/17 anonim válasza:
Ha nálad nem kezdeményeznek, akkor kezdeményezz te. Ennyi.
12/17 anonim válasza:
Egy szép nagy mellű nőnél aki egészségesen telt kevés szebb dolog van a világon. Persze fontos a belső is, de az most nem a kérdés része. Én szerintem is az van, hogy a normális srácok félnek kezdeményezni egy ilyen "bomba" csajnál mert úgy is pofára esés lenne a vége. Akár tetszik akár nem az a világ már elmúlt, hogy csak a férfi kiváltsága volt kezdeményezni. Bizony most már a lányoknak sem árt ha megteszik ezt a lépést én szerintem mert ha mondjuk van egy kiszemelted aki "önbizalomhiányos" és te kedvesen kezdeményezel nála biztos meg fog jönni az önbizalma és egyre jobban ki fog nyílni neked. A nagy melleidet pedig valószínűleg imádni fogja mert melyik férfi ne imádná őket? :) Szóval lehet, hogy "túl jó csaj" vagy, de ez nem gond csak bizonyos dolgokat nehezebbé tesz, de azok szerintem nem leküzdhetetlen akadályok. Sok sikert!
13/17 anonim válasza:
az én barátom akkor is velem lenne, ha tudta volna, valójában mekkorák a melleim,de én mindig leszorítom őket meg nagy pulcsikban vagyok, mert undorítónak találom, úgyhogy próbáld meg ezt a taktikát te is (lol, csak vicceltem:)mármint azzal, hogy te is csináld ezt, ez butaság)
15/17 Scav válasza:
#12 "Egy szép nagy mellű nőnél aki egészségesen telt kevés szebb dolog van a világon. "
Ne nagy legyen a melle, hanem arányos a testéhez.
16/17 anonim válasza:
Lehet, de az arányos nagy mell a legjobb!
17/17 anonim válasza:
Mennyi a körméret és a kosár méret? Így érthetőbb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!