Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális lányok?
Figyelt kérdés
16/f mindig csak olyanokat találok akik csak az ilyen idióta nagyképű palikra buknak (akik csak meg fektetni akarják őket) én nem vagyok ilyen ezért nincs kapcsolatom?? Vagy már nincs is normális lány aki a szerelmet keresné?2017. aug. 16. 22:46
1/20 anonim válasza:
Pénz vagy jól kinézet. Ha egyik sincs akkor add fel. A mai nőknek ez kell. Ha nem csak megfektetni akarod ,akkor azonnal menekül.
2/20 anonim válasza:
Rendes lányok vannak. Sokfelé, de a legtöbbjüknek a rendes srác csak "egy" barát.... :(
3/20 anonim válasza:
Szerintem nem kell általánosítani. 😅
4/20 anonim válasza:
Az idióta, nagyképű palik közül sajnos vannak olyanok akik jól néznek ki. És ez elég baj, tekintve h ha beleszeretsz nem érdekel annyira a személyisége. Ezenfelül nem minden rendes srác csak barát. Csak néha a rendes srácok nem veszik észre h a csaj többet érez. Amúgy lány vagyok, ha ez eddig nem jött volna át.
5/20 anonim válasza:
Vannak csak rossz helyen keresgélsz
6/20 anonim válasza:
Igenis vannak szerelmet kereső normális lányok, csak a fiúk hamarabb észreveszik a ribiket, vagy friendzoneba teszik őket. :/
7/20 anonim válasza:
a #2-es vagyok. Nem szándékoztam általánosítani, eszem ágában nem lenne. Tudok, ismerek nagyon értelmes, nagyon kedves/rendes lányokat. De én is rendes vagyok, amit sajnos sok lány (rendesek is), nem akar vagy nemtudom. És emiatt érzem így. :(
8/20 anonim válasza:
Mit érek avval ha normális vagyok ha egy fiú se vesz észre?? :D
9/20 anonim válasza:
4es 4es.. Tudtommal a belso szamit egy lanynal de megisa nagykepu grilezett dakokiralyba szeretnek bele allitasod szerint "mert jol nez ki" ... Mindegy nem veszekszek de erdekes...
Kérdező vannak normalis lanyok csak hozzajuk meg nem mersz oda menni, ok meg nem fognak helyetted lepni mert nem a lany dolga ennyi. Ide jossz sirni de biztos vagyok benne hogy az utcan ha latsz egy szimpi lanyt akkor nem mesz oda hozza akkor meg milyen alapon nyavajogsz itt?
18f
10/20 anonim válasza:
A normális lányok sokszor nem olyan nagyhangúak, így észrevenni is nehezebb őket. Szerintem biztos vannak valahol a környezetedben , csak nem figyelsz fel rájuk. Ha pedig tényleg úgy érzed ,hogy mintha egy se lenne ,akkor keresgélj új helyeken.(pl. kezdj bele valami hobbiba ,ami együtt jár társasággal ,ahol tudsz ismerkedni is. Én pl íjászkodtam ,így az edzések remek terepet nyújtottak erre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!