Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak a normális lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális lányok?

Figyelt kérdés
16/f mindig csak olyanokat találok akik csak az ilyen idióta nagyképű palikra buknak (akik csak meg fektetni akarják őket) én nem vagyok ilyen ezért nincs kapcsolatom?? Vagy már nincs is normális lány aki a szerelmet keresné?
2017. aug. 16. 22:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%

Szia!

Valamilyen szinten sajnos igazad van mert én is normális lánynak tartom magam sosem volt még barátom nagyon jó tanuló vagyok de valahogy nekem is a bunkó pénzes fiuk jönnek be de csak azért mert nálam nagyon sokat számit a külső :( remélem majd változni fog az álláspontom mert ezek a fiuk már sokszor padlóra küldtek, elutasitottak vagy csak játszadoztak. Mostmár kezdek észhez térni és rájönni a külső nem minden.

16/L

2017. aug. 16. 23:23
 12/20 anonim ***** válasza:
59%
Jah a legtobb lany/no mirr rajon hogy a kulso nem lényeges mar olyan szinten kielt es elhasznalt ri**ncnak nez ki hogy a sajat anyja nem nezne ra akkor meg termeszetes hogy olyankor a "NORMALIS" sracok madt valasztanak de akkor meg azert sirnak mert mar megint nincs normalis sraaac vagy jelen esetben lany de tenni nem tennetek eszre ahhhh nem hat hulye vagy ahhoz megkene mozdulni vagy gondolkodni...
2017. aug. 16. 23:26
 13/20 A kérdező kommentje:
8 igen is szólítottam már le szimpi lányokat beszélgettem velük (bocsi de nem akarok semmit legyünk barátok duma mindig) szoktam el járni egy két helyre is.. De sose jött össze semmi
2017. aug. 16. 23:38
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

Felteszek par kerdest es rajossz talan hol a hiba mert nem gondolkodtal el ezen az biztos...

Hol vannak?? Alapbol a kerdes mar rossz mert azt hiszed a lanyok kulon kategoriak alapjan szrtvannak bontva es ugy elik helyekhez kotve az eletuket hol ott ez nem igy van normalis lany ugyanugy van metal koncerten es hiphopon is utcan is ed boltban is suliban is es barhol de mindegy akkor higyj a mesekben es egy alom helyben ahol "Normalis " lanyok vannak csak.

Nem azert nincs azert nincs mert luzer vagy de az mar mas teszta (hamarosan a kerdesekre is kiterek)

Es jojjon a vege .. A 3 kerdesedbol az utolso a leghulyebb es legertelmetlenebb mert ezen az elven kerdezem en a kovetkezoket:

A zsirafok nem leteznek?? Nez hulyenek allatkertben meg nem voltam csak tvben lattam es kepeken de ott meg baemi elofordulhat nem?? Mivel a filmekben altalaban szerepet kapnak normalis lanyok de ezek szerint akkor a zsirafok nem leteznek mert meg nem találkoztam veluk.

A normalis lany nekrd az aki a szerelmet keresi? ? Mert akkor 90%uk az csak nem vagy a nagy reszenek az esete es a felfogásod olyan szinten gyerekes hogyha valakinek nem jossz be akkor maris egy vilagiri**nc a csaj es mindennek elhordod mert egy olyan felistent elutasitott mint teged...

Kovi kerdes oda mentel mindem lanyhoz ezen a ku*va nagy bolygón?? Nem akkor miert allitod azt hogy nincsenek...

Ha átgondolt lett volna a kerdes felse teszed de ha mwgis felteszed akkor jobban kellett volna fogalmaznod illetve eg kulom reszben definialnod mi is a normalis lany szerinted mert szerintem mindenkinek mas fogalma van rola es mindenki a sajat fogalmat helyetesiti be a normalis ala mikor azt leirod hogy normalis igy senki se tudja mire is gondolsz igazan... Nekem mi van ha egy fuvezos agyon gombazott szet tetovalt rocker lany a NORMALIS. . (persze ilyen nincs mivel a rockerek nagy resze nem drogozik de ez mar csak off hogy lasd mennyire elvont is lehet a fogalma valakinek a normalisrol)

Az ilyen kerdeseket termeszetesen mostantol kerulom a kedvetekert mert tul sokat beszelek. (+Helyesirast privatban lehet szidni , természetesen sza*ni fogok ra de ha erekciot okoz nyugodtan csinald)

2017. aug. 16. 23:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14-esnek nagyon igaza van.

Attól mert sok lánynak nem vagy az esete attól senki nem lesz egy utolsó ribi, ők is normálisak tudnak lenni biztos, csak nem ugranak rá minden fiúra aki szóba állt velük. Gondolom ha egy lány odamenne hozzád mert bejőssz neki, de neked teljesen kiesik a neked tetsző kategóriából, akkor te sem akarsz majd többet tőle. A másik meg hogy a "normális" lányokat sajnos a fiúk nem nagyon veszik észre, mert nem akarnak állandóan középpontban lenni, így nem olyan feltűnőek.

Ahelyett hogy idejössz sírni, keress tovább, és ne általánosíts már ennyire, mert akkor mi is mondhatnánk hogy hol vannak a normális fiúk, de nem mondjuk, mert tudjuk hogy vannak.

2017. aug. 17. 00:55
 16/20 anonim válasza:
59%
De van, hidd el:) Pl, én, és egy csomó lány van még:)
2017. aug. 17. 01:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Khm... Én is így voltam ezzel. Hogy a pasik a nagymellű, nagys.ggű, ribikre buknak.

De van normális lány, csak keresni kell azokat. Idővel vagy utcán, szórakozóhelyen, vagy épp a parkban találod meg őt.

Még szerintem van időd barátnőt keresni. :)

14/L

2017. aug. 17. 12:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi közöd van hozzá?
2017. aug. 17. 14:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi számít normálisnak? ;)

Én annak tartom magam, és nem jönnek be a bunkó parasztok, hiába van kockahasuk XD (van ilyen edzőtársam, szóval tudom miről beszélek XD)

De az önbizalom, és a jólkidolgozott izom se hátrány az ész, és a humor mellett XD

15/L

2017. aug. 17. 19:26
 20/20 anonim válasza:
#14-nek igaza van.
2017. aug. 18. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!