Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek normális lányok?
Még jó helyzetben vagy. Az én crush-om kijelentette, hogy őt egy barna jaguárral lehet levenni a lábáról, illetve megkérdezte ha nagy leszek akkor jó lesz-e a fizetésem? Mert akkor elvehetném feleségül :D
(Ez tényleg így volt.)
17/F
Az az igazsag hogyha rendes ember vagy nincs mitol tartanod
Szted hany valaszt olvastam mar el itt h egy lany rendes fiut szeretne??
Ugyhogy vagy csak irogatjak es tudatalatt nem az jon be nekik vagy nincs mitol felned
Ha meg annyira biztosra akarsz menni akkor legyel rendes , de ne legyel tul rendes
Lányok ÉS fiúk közül is vannak normálisak, meg bunkók.
Egyszerűen meg kell találni az olyan emebreket, akikkel kölcsönösen lehet becsülni a másikat.
De ha ennyire kiábrándult is vagy, legalább ne hordd így el az összes lányt, mert sokan megtehetnék ezt a fiúkkal is.
Lehet, hogy kedves vagy, de egyszerűen ők nem szerelmesek beléd, nem jössz be nekik úgy. Ez nem olyan, hogy ha kedves vagy, akkor rögtön összejöttök. Ez megfoghatatlan.
16/L
Lányként mondom, hogy ilyen hozáállással nem is ismernélek meg szívesen. Mi az, hogy nem becsülik meg az értéket?
És ne általánosíts. Engem például hidegan hagy a srácok anyagi háttere, nem kavarok fűvel-fával, nem bulizok, nem iszok, nem járok olyan gatyában, amiből kint van mindenem és haspólóban, mégis vannak barátaim és mégis beszélek fiúkkal is. És nagyon-nagyon sok ilyen lányt ismerek még. Szóval nyugi, erre nem kell rástresszelni, egyszer úgyis jön valaki. (Jobb esetben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!