Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsenek normális lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek normális lányok?

Figyelt kérdés
Mindeggyik elutasít,pedig tök rendes egy ember vagyok. Utálom ezt a mai világot,amiben nem becsülik az értékeket. F/16
2017. júl. 24. 11:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nincsenek normális fiúk?
2017. júl. 24. 12:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szóval aki elutasít az rögtön abnormális lesz?? Mert csak neked lehet ízlésed és nekik nem igaz?? Nem tetszel nekik, ennyi nem több, ne hagyd hogy rombolja a sok szarság az egódat, aki az elutasításokat számolja csak, az sokra nem fog menni.. Képzeld el engem is utasítottak már el, pedig én magam vagyok a tökély, de nem foglalkoztam vele, felesleges, mivel mentem a következőhöz, aki ugyanúgy tetszett és ott már volt esélyem.
2017. júl. 24. 12:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Én normális vagyok,de voltak olyan haverjaim,akik sikeresebbek voltak a lányoknál,ez a mai divat tette tönkre a társadalmat.
2017. júl. 24. 12:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Jaj, ne írjatok nekem priviket. Én már megtaláltam a normális fiúmat :) Bár nem volt könnyű :D Tényleg fiúkban sem jobb a választék, mint lányokban.
2017. júl. 24. 12:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem is akartam írni. Egyébként nincs olyan,hogy normális. Fiúból se,de lányból se. Ez van.
2017. júl. 24. 12:15
 6/13 anonim ***** válasza:

Még jó helyzetben vagy. Az én crush-om kijelentette, hogy őt egy barna jaguárral lehet levenni a lábáról, illetve megkérdezte ha nagy leszek akkor jó lesz-e a fizetésem? Mert akkor elvehetném feleségül :D

(Ez tényleg így volt.)

17/F

2017. júl. 24. 12:22
 7/13 A kérdező kommentje:
Ribi:D
2017. júl. 24. 12:26
 8/13 I noor Y ***** válasza:

Az az igazsag hogyha rendes ember vagy nincs mitol tartanod

Szted hany valaszt olvastam mar el itt h egy lany rendes fiut szeretne??

Ugyhogy vagy csak irogatjak es tudatalatt nem az jon be nekik vagy nincs mitol felned

Ha meg annyira biztosra akarsz menni akkor legyel rendes , de ne legyel tul rendes

2017. júl. 24. 12:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Lányok ÉS fiúk közül is vannak normálisak, meg bunkók.

Egyszerűen meg kell találni az olyan emebreket, akikkel kölcsönösen lehet becsülni a másikat.

De ha ennyire kiábrándult is vagy, legalább ne hordd így el az összes lányt, mert sokan megtehetnék ezt a fiúkkal is.

Lehet, hogy kedves vagy, de egyszerűen ők nem szerelmesek beléd, nem jössz be nekik úgy. Ez nem olyan, hogy ha kedves vagy, akkor rögtön összejöttök. Ez megfoghatatlan.

16/L

2017. júl. 24. 13:10
 10/13 anonim ***** válasza:

Lányként mondom, hogy ilyen hozáállással nem is ismernélek meg szívesen. Mi az, hogy nem becsülik meg az értéket?

És ne általánosíts. Engem például hidegan hagy a srácok anyagi háttere, nem kavarok fűvel-fával, nem bulizok, nem iszok, nem járok olyan gatyában, amiből kint van mindenem és haspólóban, mégis vannak barátaim és mégis beszélek fiúkkal is. És nagyon-nagyon sok ilyen lányt ismerek még. Szóval nyugi, erre nem kell rástresszelni, egyszer úgyis jön valaki. (Jobb esetben...)

2017. júl. 24. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!