Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a nagy mellméretem miatt nem környékez meg egy normális fiú sem?
csak a melled nagy?
én pl. írtózom a nálam vastagabb lányoknál, nem tudnék egy kapcsolatot úgy elképzelni, hogy a csaj nagyobb nálam
19f
Nekem is nagy a mellem, igaz én nem vagyok vékony, de dagadt sem, átlagos, és engem sem környékeznek meg, pedig elvileg szép arcom van... :D
Csak smárolni kellek :D
17/L
Lehetséges alternativa a sok kozul , mivel nem ismerlek massal nem szolgalhatok.
18f
#4-essel értek egyet, egyrészt nem mernek (merünk) kezdeményezni, másrészt nekem mindig az az első gondolatom, hogy biztos van pasija... Minek kezdeményezzek, ha úgyis pofára esés lesz belőle? És az esetek nagy többségében tényleg van pasija az illetőnek, tök felesleges eljátszani a gondolattal, hogy esetleg összejöhetnénk :D
Nekem amúgy nem jönnek be a nagy mellek, az átlagos az esetem. Nem túl kicsi, de ne legyen hatalmas sem, az számomra taszító. De van akinek jól áll, de ezt max képről tudom megmondani. Az se mindegy mennyire nagy.
Egyébként biztos jól nézel ki, az alapján amit eddig leírtál, nekem legalábbis a hasonló lányok jönnek be. Akin nincs felesleg, de nem is vékony, hanem olyan átlagos, természetes :D Szóval ne aggódj, biztos lesz olyan akinek Te leszel álmai nője, és kezdeményezni is mer majd :) 17/f
A nagy mell relatív dolog. D kosártól mondjuk kb mindenki azt mondaná ,hogy nagy melled van ,de a legtöbb embernek már a C kosár is ez a kategória. E kosár fölött már tényleg olyan ,hogy nem lehet nem azt bámulni ,mondjuk az már természetellenes nagy . De ha ilyen C-D körül vagy ,az a tipikus szép nagy mell méret ,amit nagyon sok srác bír. Ez valahol hátrány is ,ahogy tapasztaltam ,mert sok srác vágyik ekkora mellekre ,és örülnek hogy a lány nem lapos ,de ezzel sajnos a "barmokat" is be lehet vonzani. Ha ehhez még egy kellemes alak is társul ,akkor bizony lehet hogy a rendes srácok beijednek ,mert "túl jó vagy hozzájuk". Anno én is megkaptam ezt az egyik barátomtól ,mert vékony vagyok(de nem anorexiásan ,hanem sportosan ,mivel futok ,nyáron meg úszok) ,és C kosaras mellem amolyan "tökéletesen nagy és kézreálló" volt neki. De emiatt meg sokszor láttam ,hogy aggódik és nem bízik magában ,és azt hitte ott fogom hagyni ,mert túl jó vagyok hozzá. Pedig én egyáltalán nem így éreztem. És lehet a srácok emiatt és nem környékeznek meg téged se ,mert ilyen szempontból túl tökéletesnek gondolnak, és azt hiszik nincs esélyük ,és úgy is találnál jobbat ,vagy jobbra is vágysz.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!