Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves vagyok, és 70A-s a...

14 éves vagyok, és 70A-s a mellméretem. Ez normális?

Figyelt kérdés
osztálytársaimnak nagyobb mellük, van. később sem fog nőni? meddig nő egy női mell? hány éves korig? Azok a csíkok eltűntek már szinte majdnem róla, ezekután fog még nőni?
2011. ápr. 29. 16:19
 1/7 tetris ***** válasza:
Nézd a dolog pozitív oldalát. Soha sem lesz gondod a rondán lógó cicikkel. Nem lesz abból se problémád, hogy a lógó mell alatt megizzadnál nyáron, vagy sportolásnál. A férfiak jó része kifejezetten a pici, formás melleket tartja vonzónak. Amikor az osztálytársaid melle már a köldökükig fog érni, a tieid peckesen, feszesen fognak még mindig állni. És még egészen biztosan nőni fognak a tieid is, főleg, ha majd egyszer terhes leszel, és szoptatni fogod a babát.
2011. ápr. 29. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Gimnáziumban volt olyan osztálytársnőm, aki 9be az a totál deszka volt, 11be már az átlagosnál jóval nagyobb (de szép) mellei voltak. 21-22éves korig nőhet kb a mell.

27F

2011. ápr. 29. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális. Minden lánynak más időben fejlődik a melle! Neked is még évekig nőhet. Akkor sincs semmi baj, ha felnőtt korodra is kicsi marad, mert egy kis mellű lány is lehet nagyon szép!
2011. ápr. 29. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem 24 évesen ekkora. És? Most lőjem fejbe magam?

Ez van, és kész, akinek nem tetszik, nézzen mást. :)

Párom szereti babusgatni a kis cickóimat, úgyhogy olyan bűnronda csak nem lehetek. :P

Neked még fog nőni biztosan, nekem 14 évesen még szinte semmi nem volt. :(

Testalkatodtól is függ, és attól, hogy mit örököltél.

2011. ápr. 29. 18:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Anyukámnak télleg hatalmas mellei vannak, de nem biztos h fogom öörökölni. vagy ennek mennyi esélye lehet?
2011. ápr. 30. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Én anyukámnak B-kosaras melle van, az anyukájának meg D-s minimum. Az enyém akkor is A maradt... a tesómé B-s, de sztem még nőni fog neki, mert az utóbbi időben indult be eléggé, ő 17 éves most. Én már így maradtam... 21L
2011. ápr. 30. 22:26
 7/7 H.Orsolya válasza:

Ne aggódj! én is így voltam. Most se hordok sokkal nagyobbat,(21 évesen) DE: nem minden a nagy mell( most már én is rájöttem) 1. nem fog ezért fájni a hátad

2. szoptatás után se fog megereszkedni

3. szerintem a legtöbb pasinak mindegy

Viszont: Nagyon nehéz megbarátkozni vele, de hidd el sikerülni fog és az önbizalmadat se sokáig fogja "visszahúzni"

Ezek ellenére drukkolok, hogy neked a genetika jobbat adjon. (jut eszembe, nézd meg a családod nőtagjait, ahhoz viszonyíthatsz)

2011. máj. 12. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!