12 éves vagyok, 6-os és nagyon-nagyon zavar a mellméretem! Ahogy szétnéztem az osztályban, mindenkinek még lapos a pólója, nekem meg ott áll két dinnye! Mit csináljak?
Hát sajnos nakam mindíg kicsi melleim voltak, de mindíg nagyobbakat szerettem volna! (Most 2 gyerek után már egész jók).
Szóval az az igazság, hogy senki sincs megelégedve magával.
Sok jó tanácsot nem nagyon tudok adni, talán azt, hogy jön a tél, úgyis pulcsit veszel fel, talán abba nem annyira látszik(esetleg sötét színűt vegyél fel, az slankít).
A fiúknak meg mond meg, hogy a sajátjukat fogdossák!
használhatsz sportmelltartót, akkor pl tesiórán nem "ugrál" annyire.
Ne zavarjon, tudom, most így gázul hangzik, de pár év múlva nagyon büszke leszel rá.
Amúgy most is legyél büszke rá, vállald fel bátran, ne törödj a gyermeteg fiúkkal, ők érzelmileg később érnek, mint a lányok.
Ha valamelyik veszi a bátorságot, és megfogja, torold meg bátran, ha kell, akkor kérj segítséget valamelyik tanártól, az kéne még csak, hogy rászokjanak!
Azt meg szokd meg, hogy bámulják, azt szabad, később is fogják, a hímneműek márcsak ilyenek, tényleg légy büszke rájuk, de ne légy kihívó. A cici a nőiesség egyik legszembetűnőbb, és legszebb jele.
Nekem is nagyok, és régen engem is borzasztóan zavart (még most is, ha valami öreg pasi nézi, vagy túl illetlenül bámulják), én olyat szoktam felvenni, hogy felső felé ilyen has alatt megkötős mellénykét, ami el is rejti, ki is emeli, meg mégis nem az a szokványos viselet. De ha megkérdezed anyukádat, ő ismeri a ruhatárad, biztos tud jobb tanácsot is adni.
Szerintem örülj hogy te fejlett vagy!6.-as korban már azért nem árt ha van valami a poló alatt:)
Ja,és nekem az egyik barátnőm van így,és ő is 6.-as,de őt nem zavarja,sőt örül neki hogy mindenki 14-15 évesnek nézi.Szerintem ez tök jó!
Tedd ezt te is:)
Én is 12volam mikor elég méretes mellel rendelkeztem:)
De nekem sztem nem csak a gének, de a súlyomis hozzájárult..150cm és 55kilo, 165cm és 52kilo, a mellem kisebb lett(80c-->75b) Viszon nekem is lóg..skat sírtam emiatt..de már elfogadtam..
És egy valamire figyej: HORDJ MELLTATÓT Neh neked is logjon..mert nehéz hozzászokni. Ám engem annyi idősen zavart is meg nem is..annyibol tényleg jo volt h többnek néztek..viszont az rossz volt h osztálykiránduláson behúztak a fiúk a szobájukba..stb..de akkor se volt gond, mert verekedős vok:) Tehát te se aggódj emiatt, hamarosan a többieknek is lesz vmi a polo alatt:)
Amte hány kilo vagy és milyen magas? neked is összefüggésbe van ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!