12 éves vagyok, 6-os és nagyon-nagyon zavar a mellméretem! Ahogy szétnéztem az osztályban, mindenkinek még lapos a pólója, nekem meg ott áll két dinnye! Mit csináljak?
Én aztmondom hogy gond nincs vele, de azért vigyázz magadra. Igen, ilyen korban a pasik hajlamosak nagyon megbámulni a melleket, most ismerkednek velük XD
De vannak olyanok is, akiket inkább te érdekelsz ne ma melled. Nyugi :)
Ahogy a többiek írták,vegyél egy jófajta mellartót,ez most sokat jelent a későbbiekre nézve(ha most megnyúlik,később utálni fogod magad hogy lógnak-szóval a lényeg h tatson,nem kell ahhoz szivacs meg merevítő)
Nekem gini elsőben is alig volt valami mellem,és nekem ezért volt rossz,sokat csúfoltak is,de valóban mostanában sok olyan lányt látok akik korában érnek testileg.
Nyugi a többi lány hamarosan irigykedni fog,főleg mikor már tetszeni akarnak a fiuknak.
én annyit mondanék, hogy msot derül ki hogy ki a barát, és ki akar csak másra használlni...
most kell majd óvatosnak lenned
Szia!
Ugyanígy vagyok, nagyon zavaró, nem is egyszer sírtam, mert a fiúk elhívtak valahova párszor, beléjük szerettem, hogy "ő nem olyan" és mikor átmentem hozzájuk, már egyből le akarták venni a pólómat. Na kössz. Tehát nagyon vigyázz magadra, csajszi:)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!