25 éves vagyok és 75/B a mellméretem. Pasiknak mennyire jön be ez a mellméret?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem,még sose kérdeztem senkitől így konkrétan.2008. nov. 2. 21:52
1/7 anonim válasza:
Mindenkinek más az izlése :) Erre így nem lehet válaszolni. De átlagos a méreted. Van aki a kicsit szereti van aki a nagyot :P
2/7 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg a cicikben, hanem a forma, nem a mell a lényeg a nőben, hanem az egész nő úgy együttvéve.
3/7 A kérdező kommentje:
Na ez az..kinek a kicsi kinek a nagy..csakhogy az enyém se kicsi,se nagy..ezek szerint:)Mindenesetre köszi a válaszokat:)
2008. nov. 3. 00:37
4/7 anonim válasza:
ha egy pasinak bejossz, bejon a mellmereted is. ha nem, akkor nem.
nemhiszem, hogyha valaki szeretne, azt befolyásolná a mellméreted.
amugy a melltartóméret egy dolog, szerintem fontos az, hogy milyen forma, stb
5/7 A kérdező kommentje:
Kerek,feszes,alma formájú melleim vannak,csak tudni akartam,melyik kategóriába tartozom.
2008. nov. 3. 00:54
6/7 anonim válasza:
Hm ...nekem 70/b és 18 vagyok, az én melleim tök picikék, szóval szerintem a tieid sem túl nagyok ha objektív véleményre vagy kíváncsi. De én szeretem a saját kicsi melleimet is, jobb mintha nagyok és lógósak lennének.
Szerintem a 75/b tökjó méret:)
7/7 anonim válasza:
Az enyém is ekkora és még nem volt rá panasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!