Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Változhat még a mellméretem?

Változhat még a mellméretem?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. 57kg és 174 cm. Alapvetően ezzel az aránnyal sem vagyok megelégedve, de a legrosszabb, hogy deszka vagyok nagyjából. A fenekem elég nagynak mondható, míg a melleim nagyon kicsik, 75A-s :S Utálom, hogy nem tudok egy normális ruhát, felsőt felvenni mert nincs hozzá mellem. Eddig nem volt annyira idegesítő, mert a kortársaim közül másoknak is volt ezzel egy kis problémája, vagy legalábbis nem én voltam az egyetlen kis mellű, de mára már ők is megváltoztak, 'fejlődtek' ezen a területen, míg én kicsit sem. Már a 15 éves húgom is nagyobbal rendelkezik lassan. Anya azt mondta, hogy neki sem nagyon volt ilyen idős korában, de ő kb. 45kg volt a 170 cm-éhez, így ez nem vigasztal. A rokonságomban mindenkinek átlagos vagy nagy melle van így nem értem én miért vagyok ezekkel 'megáldva'. Fognak még az enyémek is nőni vagy ilyen idősen már annyira nagy változást ne várjak?
2011. júl. 2. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Még nőni fognak.

Egyébként ha hízol mindenképp nő,mert az zsírból áll.

Ha fogyok én a mellemből fogyok legelősször.

Sportolj(gugolások,kitörések és más popsitorna),hogy ne hízz fenékre,de próbálj meg többet enni.

2011. júl. 2. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:

24 éves korodig nőhet.

Amúgy a fogamzásgátlótól állítólag nő egy kicsit.

2011. júl. 2. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nőhet még persze. De fogamzásgátlót el ne kezdj szedni emiatt...
2011. júl. 2. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
De jó neked! Nekem meg 75B-C-s és ehhez 165 cm és 53 kg vagyok. Sokszor szeretnék magasabb lenni és vékonyabb kisebb mellekkel....örülj neki, hogy ilyen légies vagy. Ezerszer jobb mint egy alacsony gnóm nagy csöcsökkel.
2011. júl. 3. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Természetesen nem kezdek el fogamzásgátlót szedni emiatt :D

Megértelek téged is..az a véglet sem jó tényleg:/ Tudom buta kamasz nyavajgásnak tűnhet ez most, de tényleg nem jó a deszkaság sem.

2011. júl. 3. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!