Az orr formája változhat időről időre?
Figyelt kérdés
....... Van egy orrom, és sztem nyáron nem ilyen volt :D Ez lehetséges? vagy csak én látom másnak?2010. okt. 26. 21:11
1/3 anonim válasza:
Szia! Először is nem írtad le mennyi idős vagy, ez azért fontos, mert egy bizonyos ideig alakul minden rajtunk. Másodjára pedig az orr nem változik, hacsak nem valami kitüremkedés stb miatt. Szerintem azért látod másnak (és kérlek ne sértődj meg, hisz ez természetes), mert fogytál vagy híztál és ez meglátszódhat az arcodon. Ebben az esetben "másnak" tűnhet az orrod. Szia Egy 25 éves "lány" :)
2/3 anonim válasza:
Nekem gyerekkorom óta sokat változott az orrom,az orrcsontom (orrhát?) sokkal vastagabb volt,vagyis előnyömre változott a formája :) De hát ez nem egy nyár alatt történt,hanem több év alatt.23/L
3/3 anonim válasza:
Az orr és a fülek egész életünkben, folyamatosan nőnek.
Plusz én nyáron az egész arcomat másnak láttam. A nyár különleges. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!